Spoznajte tega najbolj avanturističnega mačka!

Ta maček ima najbolj veličastno življenje...

Otie je 3 leta star maček, ki spada v družino Maine Coon mačk in velja za neustrašnega. Njegovo življenje bi mu zavidal marsikateri človek.
Otie je bil najden in posvojen na neki kmetiji v Montani, ko je bil še mladiček. Zdaj pa se svoji lastnici in njenemu soprogu pridruži na vseh avanturističnih pustolovščinah, na katere se odpravita naj bo to z avtom, ladjo ali celo z avionom.
maček
adventurecats.org
‘Otie je začel hoditi z nama na potovanja, ker mi ga je bilo žal pustiti samega doma’ je povedala lastnica Justa Adams. Sedaj, ko se začneta zakonca Adams pakirati in pripravljati za odhod na pot, se Ottie že kar sam posede pred vrata in čaka na odhod tudi sam. Pri pakiranju pa ga je strah in včasih tudi jok, saj se boji, da se jima na pot ne bo pridružil in bo moral ostati sam doma. Ko pa ga vprašata če želi z njima na pot, jima ta nazaj odvrne z mačjim mijavkanjem in odteče v avto.
Otie je prepotoval že veliko zveznih držav v Ameriki. Bil je celo na Floridi. Toda v zvezni državi tako veliki kot je Montana, nobena pot ni kratka. Zakonca Adams se največkrat odpravita na pot z avtodomom, kar pa je Otiju naravnost popolno. Če le niso na zelo utrujajočem izletu, se jima vedno pridruži tudi na vožnji s čolnom. Mačke zmorejo veliko več kot si ljudje lahko mislijo, pravita lastnika.
Več o neutrašnem Otiju pa si lahko pogledate v spodaj priloženem videoposnetku…