Oglaševanje na portalu in v e-reviji LikeOut

Imate zanimiv izdelek, storitev ali dogodek, ki ga želite približati čim večjemu številu ljudi?

LikeOut.net je najbolj brana lifestyle revija v Sloveniji in izhaja 1x mesečno ter se pošlje po e-mailu Slovencem, ki jih zanimajo lifestyle tematike. Naročniki LikeOut lifestyle e-revije mesečno prejemajo koristne nasvete in zanimivosti s sveta mode, lepote, doma in družine, financ, avtomobilizma, zdravja, kulinarike, turizma, inovacij in zabavne elektronke. Je ciljno usmerjen medij, v katerem lahko uspešno promovirate storitve in proizvode, ki bi zanimali slovensko občinstvo. Primeren je, tako za predstavitev novih blagovnih znamk velikemu številu potrošnikov, kot tudi za utrjevanje podobe že znanih blagovnih znamk.

S kvalitetno in privlačno vsebino zagotavljamo visoko branost naše R E V I J E. Vaši oglasi bodo na dobro vidnih mestih. Po vsaki akciji dobite podrobno poročilo in statistike.

Poleg oglasov lahko pošljete tudi ekskluzivno sporočilo na bazo LikeOut.net. Pošljite ekskluzivno personalizirano sporočilo z ugodnostjo za vaš produkt ali storitev in povečajte prodajo.

Napišemo in oblikujemo lahko tudi članke za različne teme oz. za vaš izdelek ali storitev. Predstavite vaši ciljni publiki, kaj vse lahko pri vas počnejo, doživijo in vidijo ter jih navdušite, da vas bodo obiskali.

Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo za promocijo pri nas.

Lea Murn, vodja projektov
031 363 358
urednistvo@likeout.net