Zadnja leta se vse več ljudi odpravi na jadranje na glavni dopust ali na krajši oddih. Cene so postale dostopnejše, vse več je na voljo jadrnic, sezone so daljše …

V glavni sezoni (od junija do septembra) se ljudje največkrat odločijo za tedenski najem jadrnic (od sobote do sobote), izven sezone pa tudi za krajše termine.

Ste si tudi vi od nekdaj želeli jadrati? Ali doživeti sproščene, aktivne in zabavne počitnice na jadrnici z vašimi prijatelji, družino ali sodelavci? Potem je sedaj pravi čas, da izpolnite vaše želje in se odpravite na jadranje po Dalmaciji.

V kolikor še niste bili na jadranju in bi želeli spoznati kako izgleda, vsekakor za začetek priporočamo izbiro krajšega termina (podaljšan vikend). Da vidite, kako poteka dan na jadrnici, kako se jadra in če vam je samo jadranje všeč. Prav tako za razne teambuildinge priporočamo krajše termine, saj lahko že v 3-4 dneh doživite in vidite ogromno. Prav tako pa vam vzame potem samo 1 ali 2 dni dopusta.

Preverite odlične ponudbe za jadranje, ki so primerne za vse starostne skupine. Za jadranje ne potrebujete predznanja ali profesionalne opreme, saj bodo za vašo varnost in dobro počutje skrbeli izkušeni slovenski skiperji.

Avtor: J.J.

Vir slik: Najadranje.si