Nova pridobitev Ashtona Kutcherja in Mile Kunis!

Nov dom sta si ustvarila v mestu, kjer se sicer ne naseljujejo zvezdniki...

Ashton in Mila sta par za katerega navijamo in smo zanj veseli skoraj vsi. Kako ne bi bili, ko pa smo ju vzljubili kot par že v priljubljeni seriji ‘Oh ta sedemdeseta’.
Zdi se kot da stvari zanju ne morejo iti bolje. Kupila sta hišo ob obali v Santa Barbari, ki je od Beverly Hillsa oddaljen tri ure vožnje z avtom. V mestu Carpinteria sta si omislila čudovito dom ob obali, za katero sta zapravila vrtoglavih 10 milijonov dolarjev.
dom
domain.com.au
 Carpinteria je sicer mirno obalno mestece, mimo katerega se peljete na poti v Santo Barbaro ali San Francisco. Lokacija je tisto zaradi česar se je par odločil ravno tu kupiti hišo in si ustvariti prijeten dom. Kraj ni močno zanimiv za paparace in ravno zato je več kot odlično mesto za pobeg z družino. Mesto z 12.000 prebivalci daje vtis umirjenega in tihega življenja.
Posest je velika več kot 3 tisoč kvadratnih metrov in se deli na glavno hišo ter manjšo kočo, ki se nahaja tik ob morju in je namenjena drugim gostom. V glavnem delu, kjer bo dom od družinice se nahaja kar 6 spalnic, 6 stranišč in čudovito pohištvo, ki je zelo skladno z okolico in še dodatno pripomore k udobju ter počitku.

 

Več si poglejte v priloženem posnetku…

https://www.youtube.com/watch?v=kOJ925CnWC0