Vrhunsko Tesla izkušnjo bodo odslej lahko preizkusili tudi naši najmlajši. Glavni oblikovalec pri Tesli, Franz von Holzehoausen, je na tvitu predstavil manjše štirikolesnike za otroke, t.i. Cyberquad. Razvili so jih v sodelovanju s podjetjem za igrače Radio Flyer, navdih pa so dobili po legendarni zasnovi Cybertruck.

Kakšen je Cyberquad

Cyberquad je zasnovan za hitrejše pospeševanje z največjo hitrostjo 16 km/h. Tehnologija litij-ionske baterije 36 V Fight Speed zagotavlja doseg 24 km in se polni 3x hitreje kot svinčeno-kislinske baterije, do 5 ur.

Zunanjost je iz vzdržljivega jeklenega okvirja, edinstven dizajn vključujejo LED svetlobne palice za žaromete in zadnjo luč. Sistem zadnjega amortizerja blaži udarce in je nastavljiv za različno težo voznika. Ergonomska oblika vozila v kombinaciji z mehkim oblazinjenim sedežem zagotavlja udobno vožnjo. Robustna gumijasta kolesa štirikolesnika omogočajo otrokom užitek v off-road vožnji in vrhunsko vodljivost ter manevriranje. Sprednja kolesa merijo 16 col za lažje manevriranje. Zadnja pa so malce širša za boljši oprijem, v velikosti 14 col.

Starševski nadzor hitrosti

Kar zadeva varnost je Cyberquad za otroke mogoče konfigurirati z dvema nastavitvama hitrosti. Dosega hitrosti 8 km/h ali 16 km/h, vzvratno pa lahko vozi z največ 8 km/h.

Tesla navaja, da je štirikolesnik primeren za otroke od osem let dalje, ki tehtajo največ do 68 kg. Pakiran je v škatli in potrebno ga je sestaviti po navodilih. Njegova prodajna cena znaša 1.900 USD, a kljub temu zaloge hitro poidejo.

Če želite več izvedeti o tem otroškem štirikolesniku, obiščite spletno stran Tesla in Radio Flyer.

 

Avtor: M.B.

Vir: malaysiatrend.com