Znan je seznam 24 naboljših produktov leta 2018. Gre za izdelke s polic naših trgovin za katere Slovenci menijo, da so najboljši. Izbrani produkti pa prihajajo iz različnih kategorij, kot so prehrana, izdelki za gospodinjstvo in izdelki za nego.

Potrošniki so izbirali že 6. leto zapored

Izbran Produkt je projekt, ki v Sloveniji uspešno deluje že 6 let, v svetu pa ima že več kot 40-letno tradicijo. Leta 1989 so ga namreč zasnovali v Franciji, da bi lahko uporabniki izrazili svoje zadovoljstvo ali nezadovoljstvo z izdelki. Danes se projekt odvija v več kot 40 državah sveta, v Sloveniji pa se vsako leto še širi.

In kateri izdelki so najboljši pri nas?

Produkt leta 2018 so postali linija začimb Kotanyi Secrets of, linija robčkov Paloma, Raid Advanced insekticid, Silan supreme glamur, Duck fresh discs, linija Tosama, to.to izdelki, linija Natura Femina, MultiQplatinum, mleko Lahkoten dan, linija Ego jogurt, Manner hrustljavi müsli, 100% bio naravni sok Dana, Mulino Bianco piškoti, Zvijezda ketchupi, Petrolova kava na poti, Oscar pralni praški, Mythos jogurti, navadni in sadni tekoči jogurti Zelene doline, Finish Quantum MAX limona tablete in Finish gel all in 1 limona za pranje posode, Rowenta silence force sesalniki, Tefal pro express ultimate parne postaje za likanje perila in Vileda turbo mop krpa za čiščenje tal.

Najboljše so izbrali potrošniki

Zgoraj naštetim izdelkom, ki so se v zadnjem letu in pol izpostavili s svojo vrhunsko odličnostjo. Potrošniki so namenili največ glasov v obsežni raziskavi, ki je potekala preko spletnega panela. Raziskovanje pa je opravila svetovna  raziskovalna hiša AC Nielsen.