Je kaj lepšega kot preživljanje prostega časa z družino in prijatelji v varnem zavetju vašega doma? Prijetne urice bodo še bolj nepozabne, če se boste družili ob ognju.

Zakaj ogenj?

Ogenj nas od nekdaj privlači, saj prinaša iskrico upanja, nas pogreje, povezuje z naravo in nudi občutek domačnosti. Pravijo, da s prižiganjem ognja v sebi prižgemo čustva, prežarčimo svoje telo in dušo ter začutimo energijo, ki nam da novo strast in zagon. Prav ognjišče je bilo nekoč osrednji prostor hiše, kjer se je zbirala, grela in družila cela družina.

Ogenj na domači terasi ali kar v dnevni sobi

Ne, ni vam treba iskati polen in delati kurišča. Povsem enostavno lahko na domači terasi ali kar sredi dnevne sobe poskrbite za lesni ogenj brez dima z goriščem Pelmondo.  Ogenj bo prostor napolnil s prijetno toploto, vi pa boste uživali v zvokih nežnega prasketanja plamenov in v vonju lesnega ognja.

pelmondo
Uživajte ob ognju kar v domači dnevni sobi.

Gorišče v le nekaj minutah

Da bi zakurili ogenj ne potrebujete cele ure, saj ga zanetite v le treh minutah, prav toliko časa potrebujete, da ga pospravite, ko zaključite druženje ob njem. Gorišče, ki je enostavno za uporabo in ne zahteva posebnega vzdrževanja, lahko tudi odpeljete na drugo lokacijo, njegov izgled pa je povsem prilagodljiv ambientu. Lesni ogenj na pelete, ki ga uporabljate na terasi, pa ni le preprost za uporabo, ampak je tudi cenovno ugoden. Če bi želeli vzdušje domačega ognjišča pričarati kar sredi dnevne sobe izberite gorilnilk na gel, ki je izdelan za uporabo v notranjih prostorih – tovrstna gorišča pa so tudi precej bolj varna za uporabo, kot na primer tista na bioetanol.

Ogenj poskrbi za številne kulinarične užitke

Gorišče Pelmondo lahko uporabljate vse leto. Poleti ali pozimi boste doma tako pripravljali prave kulinarične poslastice.  Otroci bodo navdušeni nad peko koruze ali penic. Večerja v dvoje bo še bolj romantična, če boste pripravili nekaj slastnega v voku in se pri kuhanju zabavali skupaj s partnerjem. Prijatelji pa bodo navdušeni, ko boste zanje pripravili čokoladni fondi. Le nekaj domišljije je potrebne in za svoje goste lahko povsem enostavno pripravite čudovito presenečenje ob naravnem lesenem ognju. Ko končate z gurmanskimi užitki pa okoli ognja postavite varovalno steklo in uživate v prijetnem ambientu.

pelmondo
Gorilniki Pelmondo poskrbijo za prave gurmanske užitke.