Izvedeli smo, da se je pred kratkim odprla na Rudniku v Supernovi nova atrakcija, imenovana Woop! Izzivi in odločili smo se, da bomo tam praznovali otroški rojstni dan. Otroci se lahko preizkusijo v spretnostnih in miselnih nalogah ter spodbudijo svoj tekmovalni duh.

Gre za skupinsko zabavno igro, pri kateri je pomembna spretnost, logično razmišljanje in športna vzdržljivost. Prav tako pa zbiraš točke in tekmuješ proti ostalim ekipam. Igra je primerna za otroke, družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Zabava in smeh sta zagotovljena 🙂

WOOP! IZZIVI nove zabavne atrakcije v Supernova Rudnik

20 izzivov v 3 kategorijah

Na voljo je 20 različnih nalog v 3 različnih kategorijah. Pri nekaterih izzivih bo pomembna vaša športna vzdržljivost, pri drugih vaše sposobnosti logičnega razmišljanja, pri tretjih vaše vrline spretnosti. Do zmage pa lahko ekipo pripelje dober timski duh in sodelovanje.

V našem primeru smo sestavili dve ekipi fantov. Vsaka ekipa je štela 4 člane. V 90 minutah ni manjkalo smeha, zabave in tekmovalnosti. Na koncu pa so se še malo okrepčali in domov odšli polni lepih vtisov.

Otroci so bili tako navdušeni, da se naslednjič zagotovo vrnemo tudi starši in se preizkusimo v WOOP! IZZIVIH ter med seboj tekmujemo:)

Za kratek namig, kaj vse vas čaka v WOOP! IZZIVIH, pa si oglejte spodnji video:

Avtor: Jan Janžekovič