Otroci hitro rastejo in za praznovanje rojstnega dne imajo že malo drugačne želje. Letos si je naš najstnik zaželel malo adrenalina in akcije. Na spletu smo pregledali, kakšne so možnosti v Ljubljani in okolici. Otroci so se navdušili za paintball. Ker je vreme že zelo nepredvidljivo in mrzlo, nam je bilo všeč, da imajo v Ljubljani tudi notranji poligon oz. indoor paintball, ki se nahaja v klubu Cvetličarna.

V klubu Cvetličarna v Ljubljani se nahaja notranji (indoor) paintball.

Kaj ponuja Paintball Ljubljana?

Za otroke in najstnike imajo v Paintball Ljubljana na voljo različne igre (nerf, paintball, laser tag …), prilagojeno opremo, poligone, orožja in scenarije. Otroci so zaščiteni s kombinezoni in maskami, ki jih dobijo tam. Poligon lahko prilagodijo starosti otrok in tudi glede na zahtevnost oz. sposobnost. S prijatelji so se kljub temu, da jim je bilo vse zanimivo in všeč, odločili za klasičen paintball.

Ob prihodu so si v spremstvu animatorja ogledali poligon, se razdelili v dve ekipi in se oblekli v kombinezone. Animator jim je razložil pravila obnašanja na poligonu in vsa ostala varnostna pravila. Nato so prejeli še čelade in si izbrali pištole (t.i. markerje). Sledil je prikaz ravnanja z orožjem in za vajo še ciljanje v tarče.

Naj se pravi boj začne!

Nato pa se je začelo zares. Odigrali so več iger, vmes zamenjali nekajkrat ekipe in se zabavali. Veliko je bilo teka, smeha, adrenalina in veselja. Vmes so naredili še kratko pavzo za osvežitev (pijača in wc) in brž odhiteli nazaj na poligon v “borbo”. Tako so se vživeli v igro, da niso mogli verjeti, ko so po uri in pol igre slišali opozorilo, da sledi še zadnja igra 😉

Ko so se oblekli in preizkusili pištole, so se razdelili v dve ekipi in zabava se je začela.

Preko spodnje galerije podoživite vsaj malo tega adrenalina, ki so ga otroci ob njihovi zabavi.

Tako dobra izkušnja, da zadovoljni obiskovalci hočejo še več in že kujejo načrte za naslednjič!

Po koncu je sledila živahna razprava navdušenih najstnikov, kdo je bil najboljši, kdo je koga zadel,… haha. Od vse akcije, teka in adrenalina so bili utrujeni, a navdušeni. Slavljenec je na koncu prejel še simpatično darilo. Polni novih vtisov so že delali načrte, da pridejo sem tudi za naslednji rojstni dan in takrat preizkusijo še kako drugo igro. (Laser tag jim je bil videti še posebej zanimiv.)

Morda naslednjič igra “Laser tag“? 😉

Paintball kot super ideja za darilo, presenečenje, teambuilding,…

Ideja za praznovanje rojstnega dne se je izkazala za odlično. Otroški paintball je ekipni šport, ki spodbuja komunikacijo, timski duh in sodelovanje. Niti malo nam ni bilo žal in gotovo se še vrnemo. Morda naslednjič ne le otroci, ampak tudi odrasli. 🙂

Avtor prispevka: Jan Janžekovič