Par iz Kalifornije je za poročno obleko porabil le 47 dolarjev in si zaobljubil večno zvestobo na brezplačni javni lokaciji. Postala sta viralna, ker sta za poročni dan skupno zapravila le 500 dolarjev. Novice o njuni poroki so požele oglede na družbenih omrežjih.

Stroške poroke sta znižala na minimum

Kiara in Joel Brokenbrough iz Kalifornije v ZDA sta svojo zvestobo izrekla na poceni slovesnosti v Los Angelesu. Stroške svoje poroke sta znižala tako, da sta se poročila na javnem mestu z malo povabljenimi gosti in priredila sprejem v lokalnem hotelskem salonu. Gostje so si hrano in pijačo plačali sami na recepciji. Čeprav je njun pristop morda nekonvencionalen, sta verjela, da njuna zakonska zveza resnično odraža bistvo tega, kar pomeni poroka.

Vir slike: TikTok

Gospa si je celo kupila poročno obleko na spletni strani s hitro modo Shein. Ta je nevesto stala le 47 dolarjev. Od takrat sta za svoje skromno praznovanje prejela več kot milijon ogledov na TikToku.

V pogovoru za televizijsko oddajo Good Morning America sta povedala: »Najin cilj je bil, da porabiva čim manj denarja.« Gospa Brokenbrough je o svoji poročni obleki povedala, da ni želela porabiti veliko denarja zanjo, ker je imela v mislih, da jo bo nosila le enkrat za nekaj ur.

Z varčnostjo poroke sta navdušila številne uporabnike družbenih omrežij

Mladoporočenca sta prihranila tudi tako, da so jima prijatelji in družina podarili poročno torto in rože ter sta se ob sončnem zahodu poročila na vrhu hriba.

Par pravi, da je načrtovanje njune poroke trajalo le dva meseca. Uporabniki TikToka pa so jima ploskali zaradi varčnosti. Tu je nekaj komentarjev uporabnikov:

  • »Poroka je samo en dan in ljudje porabijo na stotisoče, za kaj? Čestitke gospa, lepo ste bila videti. Obema želim srečo.«
  • »To je vse! Ne bom brez denarja, da bi hranil in zabaval nekoga, s katerim se že dolgo nisem videl.«
  • »To je vsekakor mogoče! Ni vam potrebno zapraviti 20.000 dolarjev za poroko! Čestitam, videti si osupljivo.«

Glede na spletno stran za načrtovanje porok Hitched je povprečna cena poroke v Združenem kraljestvu neverjetnih 17.300 funtov, sama poročna obleka pa stane okoli 1.300 funtov.

Prijatelj in družina so jima bili v podporo

Par je še povedal, da sta imela podporo prijateljev in družine že med načrtovanjem in na poročni dan. Gostje so razumeli njuno željo in stvari, ki sta jih poskušala narediti. Imela sta poroko, priče, zaobljubo, da bosta ostala skupaj vse življenje. Nato je sledilo praznovanje s hrano, pijačo in plesom.

Dejansko ni manjkalo ničesar, prihranila pa sta veliko.

 

Avtor: M.B.

Vir: independet.co.uk