Še nekaj mesecev in začelo se bo poletje. Ravno prav časa imate še, da se na pamet naučite pesmi, ki bodo najbolj zaznamovale poletje. To je čas, ko se glasbeniki še posebej trudijo, da bi se s svojimi melodijami zasidrali v naša ušesa. Tukaj je nekaj pesmi, ki se jim letos zagotovo ne boste mogli izogniti.

Finesse (Remix) – Bruno Mars feat. Cardi B

Original je prvič izšel na albumu 24K Magic, ki ga je Bruno Mars izdal leta 2016. Letošnjega januarja pa je izdal še remix skupaj s Cardi. B. Ob ogledu videa se boste počutili, kot da ste gostujoči igralec v seriji Princ z Bel Aira.

 

Never Be the Same – Camila Cabello

Čeprav še vedno lahko na vsakem koraku slišite uspešnico Havana, pa bo letos poleti v vaših ušesih odmevala pesem Never be the same. Kubansko-ameriška pevka in skladateljica se je na vrh lestvic povzpela letos, ne le doma v ZDA, ampak tudi v številnih drugih državah.

 

God’s Plan – Drake

Ali ste absolutni oboževalec Draka ali pa vam gre neskončno na živce – vmesne poti ni. Najnovejši single je izšel februarja. Oglejte si, kako Drake med prebivalce Miamija razdeli milijon dolarjev – vsakič ko si boste ogledali ta video, se boste spomnili na to lepo gesto.

 

After the Storm – Kali Uchis feat. Tyler, The Creator and Bootsy Collins

Predstavljajte si vroč poletni dan v funky retro ritmih – prav tja vas namreč popelje Kali Uchis, kolumbijsko-ameriška pevka pa tudi modna oblikovalka. Lani je bila nominirana za latinskega grammyja za najboljšo ploščo leta in pa za najboljši R&B nastop.

 

These Days – Rudimental feat. Jess Glynne, Macklemore, and Dan Caplen

Bobni, bas in besedilo, ki vam ne bo šlo iz glave, kar kličejo po vikendu na plaži. Rudimental so se na vrhovih lestvic znašli leta 2012 ko so s pevcem Johnom Newmanom izdali singel Feel the Love, kasneje pa je band sodeloval tudi s pevko Ello Eyre.

 

Say Something- Justin Timberlake feat. Chris Stapleton

Coldplay se sreča s countryem. Tako mnogi opisujejo stil najnovejše pesmi Justina Timberlaka. Če to ni dovolj, da bi komad dodali na vašo poletno plejlisto, kaj pa potem je? Prihajajoči hit sicer najdete na albumu Man of the Woods.

 

All the Stars- Kendrick Lamar and SZA

Navajeni smo da Kendrick Lamar rapa z 90 besedami na minuto, a tokrat slišimo nekaj novega. Tile zvoki so pravšnji opomnik, da bo poletje tukaj hitreje, kot si mislite.

 

Delicate – Taylor Swift

Marca je izšel zadnji singel Taylor Swift in ljudje so prepričani, da je to pesem o tem, kako se nekaj časa skrivala pred očmi javnosti. Nobenega dvoma pa ni, da spominja na pesmi Swiftove iz prejšnjega desetletja.