Izbrali so kar 75 najboljših pesmi za seznam predvajanja najboljših skladb poletja 2021. Razkrivamo vam prvih 20, ostale pa si lahko ogledate na izvirnem naslovu.

Zadnje leto nas je obdarilo z nekaj prvovrstnimi poletnimi pesmimi izvajalcev po vsem svetu. Žanri, kot so K-pop, afrobeat in reggaeton, so v ZDA našli navdušeno občinstvo, medtem ko na lestvicah še vedno prevladuje domači hip-hop. Številne znane pop zvezde se brezskrbno vrtijo, kar pripelje do močne mešanice glasbe, ki jo lahko postavite na svojo “playlisto” za naslednji obisk na vrtu, počitek ob jezeru, poletno potovanje ali zabavo ob bazenu.

Izvajalke, kot sta Lady Gaga in Ariana Grande (Rain On Me), še vedno ustvarjajo vznemirljive melodije s poletnimi vibracijami. Medtem ko mlade zvezde, kot sta Rina Sawayama (Commes des Garcons) in Chloe x Halle (Do It), predstavljajo svoj navzkrižni potencial na natančno izdelanih ploščah. Zasedbe v španskem jeziku, kot sta Bad Bunny (Yo Perreo Sola) in ROSALIA (TKN), z izjemno pravilnostjo spuščajo udarce. Za korejske skupine idolov, kot sta BLACKPINK (How You Like That) in BTS (Dynamite), pa bodite pripravljeni še enkrat obiskati stadione, takoj ko bo varno videti njihove nastope v živo.

Post Malone je živahno prevzel Hootie & the Blowfish (Only Wanna Be With You), njihov frontman Darius Rucker pa je v Beers and Sunshine dosegel svoj novi hit. In noben seznam predvajanja poletja 2021 ne bi bil popoln brez komada “Drivers license” – Olivie Rodrigo.

Idealen dan za vsakogar pomeni nekaj drugega, vendar smo prepričani, da bo vsaj ena od teh pesmi popoln zvok, ne glede na to, kako se boste odločili preživeti vroče vremenske popoldneve.

Seznam predvajanja za poletje 2021

1. “Dynamite” – BTS
2. “Spotlight (Single Edit) ” – Jessie Ware
3. “On My Own” – Shamir
4. “Julianna Calm Down” – The Chicks
5. “Comme Des Garçons (Like The Boys)” – Rina Sawayama
6. “Too Late” – The Weeknd
7. “Savage (Remix)” – Megan Thee Stallion ft. Beyoncé
8. “Physical” – Dua Lipa
9. “Yo Perreo Sola” – Bad Bunny
10. “The Steps” – HAIM
11. “ROCKSTAR (BLM REMIX)” – DaBaby ft. Roddy Ricch
12. “MAMACITA” – Black Eyed Peas ft. Ozuna & J. Rey Soul
13. “Supalonely” – BENEE ft. Gus Dapperton
14. “Blueberry Faygo” – Lil Mosey
15. “Rare” – Selena Gomez
16. “Come & Go” – Juice WRLD & Marshmello
17. “Hard To Forget” – Sam Hunt
18. “she” – Hayley Kiyoko
19. “Play Play” – J Hus ft. Burna Boy
20. “Do It” – Chloe x Halle

Avtor: M.B.

Vir: oprahdaily.com