Vsak od nas je že kdaj doživel kaj zares neponovljivega, izjemnega in se vprašal, kakšne so možnosti, da se kaj takega ponovi? Takrat si zaželimo, da bi imeli pri roki fotoaparat in prizor ovekovečili za vedno – nekaterim to tudi uspe. Oglejte si 10 fotografij redkih trenutkov ob katerih boste pomislili, da so bile na delu nadnaravne sile.

Puščica zadene komarja

Kako neverjetno natančno je treba vreči pikado puščico, da ubije komarja? To si zasluži najvišji seštevek točk! Komarju se ni niti sanjalo, da nervira svetovnega prvaka v pikadu.

pikado, komar, puščica
© LAKE_RAT/reddit

 

Slepi fant najde štiriperesno deteljico

Če ste že kdaj poskušali, potem veste, kako težko je najti štiriperesno deteljico. Ampak kakšne so možnosti, da jo med igranjem na travniku najde slepi deček? Nikoli ne veš, kje ta čaka sreča.

slepi fantm, deteljica, štiriperesna
© uncledude/reddit

Dva kačja pastirja na kupu

Verjetno je bil kačjemu pastirju tatooo na nogi gospodične na plaži tako všeč, da si je mislil, “zakaj pa ga ne bi pozdravil”? Na plaži je res bolj zabavno v dobri družbi.


© Callyzone/reddit

 

Podrto drevo, avto pa nepoškodovan

Drevo bi po vsej logiki moralo poškodovati avto, a se to ni zgodilo. Si predstavljate izraz na obrazu voznika, ko je videl ta prizor? Kako se mu je moralo smejati!

© holysocks/reddit

 

V objektiv je balon ujel v trenutku, ko je ta počil

Sprašujemo se, koliko balonov je moral napihniti, preden je fotografu uspelo posneti ta neponovljiv posnetek? V vsakem primeru – impresivno!

balon, ko poči
© JMueIIer2012/reddit

 

Ptič se usede na knjigo o..

… ja o vrstah ptic. Hitro se lahko v opise prikrade kakšna napaka in kdo drug kot prav ta ptič bi bil bolj primeren, da opozori na pomanjkljiv opis samega sebe?

© I_drink_your_tears/reddit

 

So časopisi tako zloženi po naključju?

Skrivno sporočilo za kakšnega vohuna ali zgolj naključje?

© OilersFansDontMatter/reddit

 

Korenček objema svojega večjega kolega

Mali korenček se je ovil okoli velikega. Tudi zelenjava potrebuje nekaj ljubezni, kajne?

korenje
© MaxVLVC/reddit

 

4 neznanci oblečeni enako

Nek večer so se na istem mestu znašli 4 enako oblečeni ljudje. Na avtobusni postaji so pogledali drug drugega in ugotovili, da so zjutraj v omari izbrali enaka oblačila. Čudno, a? Morda pa je bližnja trgovina imela razprodajo.

obleka, 4, osebe
© superfab96/reddit

 

Na cesti se srečata Taylor in Swift

Lahko, da sta oba voznika tovornjaka med vožnjo poslušala komad Shake It Off!

taylor, swift, car
© shaqfan99/reddit