Čeprav se večina celo leto odloča, da bo poleti “fit” na plaži, se v fitnes ali na vadbo odpravi šele mesec pred poletjem.
Pri pripravi za “hujšanje” pa je tudi odrekanje in dieta. Čeprav obstajajo diete, ki so prav tako dobre in ne potrebujejo odrekanj, se je za najboljše rezultate vseeno dobro izogibati sladkorju.
dieta
theveglife.com
Sladoled je sladica poletja. Najraje si ga privoščimo na plaži, ob vročih dneh in doma po kosilu. Sladoled je sicer sestavljen iz sladkorja in mlečnih izdelkov, pa vendar obstajajo rešitve, ob katerih lahko uživamo svoj najljubši okus sladoleda brez slabe vesti. Vsem, ki se želijo izogibati sladkorju in tistim, ki ne smejo mlečnih izdelkov, predstavljamo sladoled, ki je pravi prijatelj diete. Pa še neverjetno okusen je!
Priprava je zelo enostavna in vzame največ 5 minut, zato boste po vsej verjetnosti uživali ta domači sladoled že danes 😉
Sestavine:
Glavna sestavina so zamrznjene banane ostale sestavine za različne okuse lahko dodajate sami. Vanilijev ekstrat, jagode, borovnice, avokado, čokolada v prahu…
Priprava:
Zamrznjene banane stresete v blender in zmiksate v gladko zmes, nato pa dodate poljubne sestavine. Če bo zmes preveč gosta lahko dodate tudi malo riževega, mandljevega ali sojinega mleka.
Vse skupaj lahko pospravite v skrinjo za pol ure in si nato postrežete z najboljšim sladoledom, ki ste ga naredili sami!
V videu spodaj pa si poglejte kako enostavno in hitro je pripravljen sladoled ob katerem nimate slabe vesti…