Dobrodošli v kulinaričnem raju!

Zavedamo se, da iščete kulinarične presežke, zapeljive okuse v objemu neokrnjene narave, zato je pred vami zgodba, ki se je spisala med Mediteranom in Alpami, živi pa v čudoviti destinaciji Vipavske doline, natančneje v Ozeljanu. Dobrodošli pri Aleksandru in Martini v Gostilni TERMIKA.

Osvojite večerjo za dva

Z malo sreče se lahko tudi vi brezplačno razvajate pri njih. Kliknite in sodelujte v Termika nagradni igri, v kateri bo srečni izžrebanec prejel večerjo za dve osebi, 3-hodni meni OKUSI TERMIKE. Sodelujte zdaj in okusite pravo kraljestvo brbončic v Gostilni Termika.

Vrhunske specialitete za vsak žep

Hišni sir TERMIKA in marinirana soška postrv sta le dve izbranki med vrhunskimi specialitetami, ki se ponašajo z obveznim pridihom lokalnosti, zato zagotovo ne boste odšli, dokler ne boste poizkusili hišne specialitete – POLENTE. Pri kvaliteti ne poznamo kompromisov, zato smo zavezani našemu cilju, doseči maksimalno svežino z lokalnimi sezonskimi jedmi. In če menite, da je vrhunska kakovost dostopna le izbranim, se motite.

Prepustite se prepihu okusov

Naš izbor specialitet je pester, a izbiro vam olajšamo z vrhunskimi meniji, ki jih pripravimo glede na vaša pričakovanja. Izbirate lahko med od 3- do 7-hodnimi meniji in se prepustite izbranim okusom, ki z vsakim grižljajem pripovedujejo našo zgodbo.

Edinstvena lokacija za osebna praznovanja in poslovna mreženja

Gostilna TERMIKA je odlično prizorišče za praznovanje rojstnega dneva, obletnic, organizacijo porok, poslovnih srečanj, novoletnih druženj ter srečanj zaključenih družb. Neposredna bližina Parka Lijak odpira dodatne možnosti zasnove vašega dogodka, zato vas spremljamo na vsakem koraku, od načrtovanja do vrhunske izvedbe, ki navduši vaše goste.

Mnenja gostov

To so na portalu Tripadvisor zapisali naši gostje

»Vrhunsko doživetje! Domače testenine so boljše kot v Italiji. Prijeten ambient in vrhunska ponudba vin.«

Mikko L.

»Termiko smo obiskali že četrtič in vsakič je kakovost hrane, kreativnost kuharja, postrežba in vzdušje vrhunsko! Vedno, ko smo v teh koncih, vemo, kam moramo priti.«

Tomislav S.

»Z eno besedo – fantastično. Čudovita lokacija z ljubkimi, srčnimi in marljivimi ljudmi. Všeč nam je! Njihov Park Lijak mora biti med ljubitelji vina in vrhunske hrane izbran za najboljši kamp v Sloveniji!«

Karin L., Amsterdam

Prepričajte se sami! Kontaktirajte nas zdaj in pripravimo vam doživetje, ki si ga boste vedno znova zapomnili, potem ko se boste vračali po »še«.

 Aleksander in Martina, Gostilna TERMIKA  

 Več o ponudbi Gostilne Termika najdete na njihovi spletni strani ter na FB strani.

Avtor članka: Gostilna Termika

Vir slik: Gostilna Termika