Končno nekaj za vse, ki radi poležavate v jutru in zato pogosto spustite zajtrk. Vsi, ki tako uživate v spancu, da vam je jutranja budilka vedno prezgodnja in kljub zavedanju, da je zajtrk najpomembnjejši del dneva, ga ob pomanjkanju časa nakoncu izpustite, boste spoznali jutranjo osvežitev, ki vam podaljša spanec in polepša še tako nevoljne jutranje rutine.
zdrav obrok
vir: google
Ni lepšega, kot navsezgodaj nahraniti brbončice z slastnimi okusi, ki ne zbledijo do prve malice na delovnem mestu. Dokazano je tudi, da nam okus lahko polepša razpoloženje, če nam le ta seveda odgovarja. Ob zaužitju dobrih okusov se pridruži tudi hormon sreče, ki poskrbi, da je zdrav zajtrk vaša najljubša navada.
Mnogi uspešneži za prvi obrok v dnevu spijejo svoj najljbubši “zvarek”, ki jih napolni z energijo in ustvari točno takšno razpoloženje, kot ga potrebujejo za uresnečitev zadanih dnevnih ciljev. Imajo svoj najljubši okus ali več njih, ki zakrivajo manj okusne ampak potrebne hranilne snovi za energijo. Tako se znebijo nepotrebnih grimaz ob zdravem zajtrku in z nasmehom samozavestno osvajajo dan. Najboljše pri tem pa je, da si jedilnik pripravijo za celoten teden vnaprej in tako privarčujejo na času za bolj pomembne jutranje opravke, a hkrati najpomembnejšega obroka ne izpustijo.
In zakaj nebi vsak dan v tednu začeli jutro z hitro pripravljenim, okusnim, privlačnim smutijem, po vašem okusu. V videu je predstavljenih 5 smuti receptov, pri katerih ima domišlija prosto pot, kar pomeni, da lahko dodate ali odvzamete svoje najljubše okuse sestavin. Če potrebujete več vlaknin za prebavo ali več proteinov, jih nadomestite z zelenjavo ali hranili, katera le te vsebujejo.
jutranja rutina
vir. google
Vsi športni navdušenci se lahko prepričate o primernih sestavinah v tem prispevku. Naj bodo v vašem receptu tudi sestavine, ki pripomorejo k zdravem načinu življenja, zato si obvezno preberite kaj lahko dodate v vaš jutranji smuti v tem prispevku. Ali pa ste pogosto napihnjeni zaradi stresa? Odpravite to z jutranjo rutino s sestavinami, ki jih najdete tukaj.
Poglejte si video kako se vsako jutro razvajati, od napornega začetka tedna s ponedeljkom do težko pričakovanega petka pred vikendom. Vseh 5 “zvarkov” bo postala vaša jutranja razvada, s katero si boste zagotovili odlično jutranje razpoloženje za začetek dneva in doseganje zadanih nalog. Lahko si vsakodnevne sestavine pripravite vnaprej in jih shranite v hladilnik ali zamrzovalnik.
Ne pozabimo, da se bliža poletni čas, ko zaradi vročine odvržete večino oblačil, ki lahkotno visijo na vaši samozavesti. Naj bo tudi zajtrk lahkoten in poln sočnosti, kot tudi vaš nasmeh in prihod na delovno mesto.
V komentar zapišite recept vašega najljubšega smutija in kako se počutite ob njem, nato pa video delite z vsemi, ki bi jim želeli spremeniti jutranje razpoloženje 😉