Februar bo v znamenju šolskih počitnic. Šolarji in dijaki z zahoda države bodo počitnikovali od 19. do 23. februarja, teden dni kasneje pa se bodo počitnice začele še za tiste z vzhodne polovice Slovenije.

Za vas smo zbrali nekaj nasvetov, kaj početi v počitniških dneh.

Med počitnicami na smučanje

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje v Kranjski Gori organizira zimovanje za otroke stare od 6 do 16 let. Potekalo bo v dveh terminih. Cena: 220 evrov za 5 dni

Več informacij pa najdete tukaj

sneg, zimski športi

Plavanje v Atlantisu

V Atlantisu tudi letos med počitnicami pripravljajo pester in zabaven program počitniškega varstva otrok, kjer se bodo otroci ne glede na vreme zabavali od 7. ure zjutraj pa do 17.ure popoldan. Cena: 27 evrov na dan.

Obisk muzeja iluzij

Počitnice svojim najmlajšim lahko popestrite tudi z obiskom Muzeja iluzij, ki je postal prava ljubljanska atrakcija. Odrasli boste za vstopnico plačali 9,5 evra, otroška pa stane 5,5 evrov.

muzej iluzij
Muzej iluzij je najbolj priljubljen prav med mladimi.

Ustvarjalne delavnice v Mariboru

V Zvezi prijateljev mladine Maribor med počitnicami pripravljajo več ustvarjalnih delavnic, na katerih se bodo lahko mladi zabavali z izdelovanjem pustnih mask, naravne kozmetike in iz starih smučk izdelovali starodobna snežna vozila. Manjkalo ne bo niti športnih dejavnosti. Več informacij pa najdete tukaj.