Bela kapela je bila del Las Vegasa že pred več kot 70 leti in je ena izmed najbolj uglednih kapel za poroko v Las Vegasu. Skleniti poročno zaobljubo v Las Vegasu je ena izmed najbolj privlačnih poročnih idej zvezdnikov iz celega sveta.
Jon Bon Jovi se je tu poročil leta 2001 in imel takrat tam tudi koncert, na parkirišču ob kapeli pa je 75 parov skupaj z njim obnovilo svoje zaobljube. Tudi glasbeniki, kot so Billy Ray Cyrus, Aaron Neville in člani priljubljenih skupin, kot so Def Leppard, KISS, Deep Purple in The Thompson Twins so sklenili poročno zvezo prav v tej slavni beli kapelici.

bela_kapela1

Poročni paketi, ki jih nudijo, so primerni za vse debeline denarnic. Nudijo sveže cvetje, svilnate rože, digitalno fotografijo, prevoz z limuzino, DVD snemalno tehnologijo in predvajanje obredov preko interneta. Da bo vaša poroka v Las Vegasu nepozaben dogodek, je lahko vaša priča tudi Elvis Presley, za tiste, ki pa se jim zelo mudi, imajo možnost sklenitve zaobljube kar v avtomobilu ali na motorju na okencu kapele. Cene paketov se začnejo pri 170$ in so s ceno navzgor neomejeni.
Večina parov je na samem obredu oblečena zelo dopustniško, brez nekega glamurja, za bolj zahtevne pa imajo izbiro vseh kosov oblačil, ki jih potrebujejo za najbolj elegantno poroko. Sposodiš si lahko obleko, čevlje, srajco, kravato, ročno uro, ves nakit in za nevesto je na voljo tudi ličenje ter frizer.

bela_kapela2

Z leti so postavili še 2 dodatni kapeli, ki sta nekoliko večji in lahko sprejmeta 50 svatov ter tista večja skoraj 100. Če pa si želite poroke na svežem zraku, imajo za vas pripravljen paviljon zunaj, vendar ni priporočljiv ta prostor, kadar sije zunaj močno nevadsko sonce. Temperature presežejo 40 stopinj in kaj hitro bo nevestino ličenje samo še spomin na robčku za brisanje potu.
Ste že bili v Las Vegasu in obiskali Belo kapelo. Sporočite nam spodaj v komentarju!