Temperature so se že spustile in že ste okoli sebe lahko opazili modne trende za letošnjo zimo. Nadejamo se, da ste prebrali nasvete o novih modnih trendih oblačil za zimo. Tokrat vam razkrivamo še drugi del trendov o toplih modnih kosih, predvsem o raznovrstnih modnih dodatkih, ki so predvsem udobni in topli modni kosi.

Prehodno

Pončo – kos udobnega toplega blaga, poveznjen čez telo, vas bo grel v prehodnem obdobju iz jeseni v zimo in ob prehodu v pomladne dni.

Pod besedo pončo si oblikovalci privoščijo precej svobode. Oglejte si galerijo.

Izstopajoči topli modni kosi

Če bi res radi opozorili nase, vas bodo v trgovinah pričakale tudi nenavadne in pozornost zbujajoče jakne za hladne dni, ki bodo grele ne samo vas, ampak tudi poglede mimoidočih.

Kombinacija umetnega krzna in barv se poda drznim. Oglejte si galerijo oblačil spodaj.

Modni XXL

Tako kot so letošnjo sezono v trendu nadpovprečno veliki puloverji in plašči, se bohotijo tudi šali. Pleteni šali z bogato strukturo objamejo vrat kot velikanska cev. Šali iz blaga pa so gromozanskih dimenzij in prosto padajo ob telesu.

Pleteni šali tesno objemajo. Oglejte si galerijo spodaj.

Šali iz blaga prosto padajo ob telesu. Oglejte si galerijo spodaj.

Tople kape

Pri kapah si letošnjo sezono lahko privoščite vse. V trendu so volnene kape in iz umetnega krzna, živahnih ali mirnih barv. Vsem kapam je skupno le eno, da se bodo skušale približati vašemu modnemu slogu.

Oglejte si v galeriji, kako imate lahko pri izboru kape ogromno svobode.

Modni vse do prstov

Tako kot za kape tudi pri rokavicah velja, da vam modni svet letos pušča precej izbire. Prevladujejo pletene, pridružujejo se tudi rokavice iz umetnega krzna, izstopajo pa tiste z zanimivimi dodatki.

Pri nakupu rokavic imate precej modne izbire. Oglejte si galerijo.

Za tople noge

Osnova za dobro počutje na mrazu so tople noge. Obujte si tople nogavice z okraski, pozlato ali pa jih potegnite vse tja do kolen – le da vam bodo grele noge.

Če imate možnost, naj nogavice segajo do kolen. Oglejte si galerijo.

Opazni kovinski dodatki

Naj vam bo pozimi toplo in udobno tudi v izbrani obutvi. Z gležnjarji brez pete z dodatki, kot so zadrge, sponke, zakovice, verižice … boste sledili modnemu trendu jeseni, ki se prenaša tudi v zimske dni.

Letošnjo sezono izstopajo gležnjarji z opaznimi kovinskimi dodatki. Oglejte si galerijo.

Modna Pika na i

K popolnemu zimskemu stajlingu sodi tudi torbica. Bodite drugačni in si privoščite takšno iz umetnega usnja – ko jo boste prijeli v roke, vas ne bo zazeblo v prste.

Oglejte si, kakšen je lahko drugačen modni dodatek.

Veselite se zimskega časa in praznikov. Poskrbite, da se boste dobro počutili v vaših oblačilih.

Avtorica: Metka Pravst

Ste izvedeli kaj novega? Kaj menite vi? Kaj boste vi nosili to zimo?