Temperature padajo in temu primerno je treba prevetriti domačo garderobno omaro in se opremiti s toplimi oblačili, obutvijo in modnimi dodatki. Za vas smo pobrskali po trgovinah in našli precej zanimivih zimskih kosov, ki vas lahko grejejo vse tja do pomladi. Kateri so udobni topli modni kosi?

Na videz preveliko

Pletenine veljajo za opaznejši trend letošnje zime – nosijo se v zanimivih različicah s poudarkom na udobju, ravno zato so v ospredju (pre)veliki kosi.

Oglejte si galerijo udobnih jop, ki segajo do tal.

Samozadostna

V pleteni obleki z nežnimi linijami volnene mehkobe boste delovali izredno ženstveno, hkrati pa se vam v jutranji naglici ne bo treba ukvarjati z izborom oblačil, ki sodijo skupaj. Izbor obleke naj bo kljub temu premišljen in naj odraža vaš slog oblačenja.

Oglejte si galerijo oblek spodaj, ki vam lahko rešijo jutranjo zagato.

Obleka s puli ovratnikom

Če vam pletenine in debeli materiali niso ravno pri srcu, imate pa radi praktične obleke, si za zimske dni privoščite obleko s puli ovratnikom.

Vsestranski modni puli

Na modnih brveh se je za letošnjo zimo najbolj razbohotila siva barva v vseh različicah, a če vam sivina ne ustreza, si brez pomislekov privoščite barvne puloverje, ki jih je letos zares veliko na izbiro.

Oglejte si, kako je lahko tanjši pulover s puli ovratnikom izredno hvaležen kos v garderobni omari.

Raznovrstni topli puloverji

Na modnih brveh se je za letošnjo zimo najbolj razbohotila siva barva v vseh različicah, a če vam sivina ne ustreza, si brez pomislekov privoščite barvne puloverje, ki jih je letos zares veliko na izbiro.

Oglejte si, kako lahko belini zime občasno vdahnete energijo barv.

Mešanje materialov

Drzno poigravanje materialov je v modnem svetu vedno dobrodošlo. V napovedih za letošnjo modno sezono so se na modnih brveh precej družile pletenine in usnje.

Oglejte si, kako lahko kombinirate pletenine k usnjenim krilom.

Izstopajoči topli modni kosi

Vsaka omara potrebuje popestritev z zanimivimi in drugačnimi kosi oblačil, s katerimi lahko prekinete vsakodnevno monotonost.

Oglejte si, kako lahko popestrite vaš izgled z asimetrično krojeno jakno, ki jo krasi zadrga.

Puhasto in krhko

Kratke jakne, ki jih boste nosili v dneh, ko bodo temperature nad ničlo, so letošnjo sezono mehke in izdelane iz umetnih puhastih materialov, pravo krzno pa naj ostane živalim.

Oglejte si, kako se lahko mehkoba umetnega krzna primerja z mehkobo pravega.

Izkoristite jesenski in zimski čas. Ta vam omogoča več igranja z različnimi materiali, barvami in velikostmi oblek.

Avtorica: Metka Pravst

Ste izvedeli kaj novega? Kaj menite vi? Kaj boste vi nosili to zimo?