Ko gre za osnovne elemente garderobe, morate upoštevati nekatere vidike, da si zagotovite ustrezna oblačila, ki vam bodo zagotavljala raven udobja, kakovost, primernost sezonskim vremenskim razmeram in vašemu stilu.

Obstaja več osnovnih kosov, o katerih bi morali razmisliti pri nakupu, ko gre za osnovne elemente vaše jesenske garderobe. Ti združujejo vse zgoraj opisane lastnosti ter ponujajo vsestranskost in odličen videz.

Če vam je všeč misel, da ste elegantni in radi naredite vtis na druge, medtem ko se vozite s svojim luksuznim jeklenim konjičkom, se prepričajte, da ste primerno oblečeni. To pomeni tudi nakup ustreznih oblačil, kot so:

Kašmir

Kašmir kot material je klasičen, a deluje elegantno in razkošno. Kašmir bi moral biti stalnica v garderobi vsakega sodobnega moškega. Uživali boste lahko v razkošnem udobju, ki ga nudi kašmir. Na voljo je veliko različnih oblačil, v katere lahko investirate. Od osupljivih puloverjev do elegantnega plašča iz kašmirja. Ta material postaja vse bolj priljubljen v moški modi in je popolna izbira za hladnejše mesece, če imate radi udobje in ste hkrati videti odlično.

Jeans srajca

Ta srajca je odlična izbira za vse letne čase. Take srajce so vsestransko uporabne, zelo udobne in izžarevajo slog. Tako se lahko veselite ustvarjanja različnih kombinacij. Za jesensko sezono je odlična izbira jeans srajca v temnejšem odtenku.

Lahka jakna ‘harrington’

Harrington jakna je kul, udobna in sproščena, zaradi česar je popolna kot elegantno vrhnje oblačilo. Ugotovili boste, da vam lahek dizajn, ki se vam prilagaja do pasu, pomaga povečati raven udobja. Izbirate lahko med številnimi različnimi barvami, ki ustrezajo vašemu osebnemu okusu.

Plašč

Ko se odločite za plašč, se lahko veselite, da se boste v hladnejšem vremenu počutili toplo in udobno. Vendar vam pri vašem stilu ni treba sklepati kompromisov. Izbirate lahko med številnimi različnimi oblikami in barvami, ki so idealne za kombiniranje z elegantno obleko ali bolj sproščenim stilom.

‘Duffle’ plašč

Gre za priljubljeno britansko vrhnje oblačilo, ki je k nam prišlo od britanskih mornarjev že v 19. stoletju. Gre za ohlapen tričetrt plašč iz grobe ‘duffle’ volne, kamelje barve s kapuco in nenavadnimi zaponkami v obliki mroževih oklov. Ko gre za ohranjanje toplote, je ‘duffle’ plašč odlična izbira. To je idealno za tiste, ki želijo nekaj ležernega in trendovskega.

Kapucar

Kapucar s podloženo podlogo in kapuco iz krzna je odlična izbira za ležerna, a praktična zimska vrhnja oblačila. V njem vam bo zagotovo prijetno in toplo, ko greste ven v hladnem vremenu. Vendar je idealen tudi za tiste, ki želite uživati v trendovskem in priložnostnem videzu.

Vsi ti osnovni modni kosi so odlični za moške, ki želijo praktičnost in modni stil, v katerem so videti super kul.  

 

Avtor: M.B.

Vir: bgfashion.net