Clip on trepalnice so nekaj, kar v današnjem času uporablja veliko žensk. Nekatere imajo z njimi pozitivne izkušnje, druge malo manj prijetne.
Večina žensk se strinja s tem, da je uporaba clip on trepalnic na začetku malce nerodna, vendar se kmalu na njih navadite in kar naenkrat postanejo obvezna oprema v vaši ‘make-up’ zbirki.
Primerne so zato, ker se ne mečkajo, lepijo skupaj in so lahke za odstranitev. Spodaj si lahko preberete še nekaj dejstev zakaj uporabljati umetne trepalnice…
clip on trepalnice
aliexpress.com
Primerne za emotivne trenutke
Zelo so primerne za poroke, pogrebe ali druge priložnosti, ko so prisotne solze. Clip on trepalnice so namreč vodoodporne. Ne dovolite si razmazati maskaro ali temnilo za oči. Z umetnimi trepalnicami bo vaš ‘make-up’ ostal enak.
Različni materiali
Niso vse umetne trepalnice enake. Razlikujejo tako cenovno kot tudi v smislu udobja za nošenje. Najbolj popularne so clip on trepalnice iz človeških las in plastike. Tiste iz človeških las, dajejo bolj naraven videz in so tudi najcenejše. Obstajajo tudi umetne trepalnice iz živalskih las. Te so občutno dražje in lahko jih kupite tudi v različnih barvah.
Učvrstijo vaše trepalnice
Clip on trepalnice ne vsebujejo nikakršne sestavine, ki bi pripomogla k učvrstitvi vaših trepalnic, vendar pa lahko kot nadomestilo maskari pripomorejo k temu, da postanejo bolj zdrave.
clip on trepalnice
houseoflashes.com
Hitreje boste nared
Predstavljajte si da bi lahko zjutraj privarčevale pol toliko časa kot ga porabite za to, da si namažete oči. To lahko dosežete z umetnimi trepalnicami. Z rednim nanašanjem maskare lahko trepalnicam tudi škodujete.
Varujejo vašo kožo
Vse drgnjenje okoli oči, da bi umili ves ‘make-up’ lahko odmislite. Z umetnimi trepalnicami lahko tudi spite. Agresivno drgnjenje vaših trepalnic lahko pripelje do poškodbe ali celo vnetja. Strokovnjaki močno odsvetujejo uporabo maskare. Nekatere ženske si pred spanjem ne umijejo dovolj predhodno namazane maskare, kar povzroči lomljenje in obrabo trepalnic.
Bodite zvezda
Clip trepalnice vam lahko nadenejo zvezdniški videz. Te trepalnice postajajo vse večji hit pri ženskah in kot vse kaže, bo leto 2017 prineslo veliko novosti v segmentu lepote oči in obraza.
Ali ste že uporabljale umetne trepalnice. Zapišite svoje izkušnje v komentarje…