Vsi smo se že kdaj prebudili in se ob pogledu v ogledalu zgrozili nad podobo, ki smo jo zagledali. Je to vzrok pice, sladoleda ali preveč popitega vina prejšnji večer? Ali pa je enostavno tisti dan v mesecu, ki gre ženskam pošteno na živce. Ko se prebudite s temi občutki, potrebujete le trik ali dva, ki vam bo dvignil samozavest in vas spravil v pogon ter vam vrnil občutek boljše samopodobe. Preberite si nasvete, katerih rezultat je bolj privlačen izgled.
Prižgite si glasbo
Četudi niste ravno tista oseba, ki se lahko pohvali s svojimi plesnimi sposobnostmi, je začetek dneva z gibanjem bokov ob privlačnih salsa ritmih, več kot odličen motivator. Zjutraj si le pogumno navijte glasbo in se s partnerjem zavrtite za kratek čas. To vam bo zagotovo polepšalo jutro. Ples je vzrok za zmanjšanje stresa, boljše počutje, znižuje napetost in vas na splošno spravi v boljše razpoloženje.
privlačen izgled
pexels.com
Uredite se
Ko je treba zakorakati v garderobno omaro in se odločiti kaj obleči, se velikokrat znajdemo na robu živčnega zloma. Kaj je dobro in kaj ne, ali se to prilega temu ali ne? To in še mnogo več vprašanj, se začne porajati, ko je se treba lepo obleči. Ob dnevih, ko se ne počutite ravno najlepše in bi najraje oblekle pajkice ter prevelik pulover samo, da zakrijete večji del vašega telesa, poskusite nekaj novega. To kar imate oblečeno po navadi, odraža vaše razpoloženje, zato nikar ne posegajte po obupanih oblačilih in le pogumno oblecite kratko majico z manjšim dekoltejem in jeans hlačami ter obujte svoje najljubše čevlje. Samozavest in privlačen izgled sta zagotovljena.
Nova pričeska
Kdaj ste si nazadnje privoščili obisk pri frizerju? Dostikrat si ženske spenjajo lase v čop samo zato, ker so njihove konice obrabljene in enostavno ne želijo da bi drugi to videli. Le pojdite do svojega frizerja, skrajšajte svoje lase in si nadenite frizuro, ki pravi ‘briga me za vse’ in tako šokirajte z novo podobo. Obračanje glave in dvojni pogledi sodelavcev so neizbežni.
privlačen izgled
pexels.com
Spodnje perilo
Še vedno nosite tisto staro spodnje perilo z starimi madeži? Vrzite ga v smeti in si kupite nekaj zapeljivega. Dokazano je, da če ženska nosi provokativno spodnje perilo, se podzavestno počuti bolj samozavestno in zapeljivo. Ob dnevih, ko se ne počutite ravno najlepše, vam bosta ujemajoče hlačke in modrc narisala nasmeh na obraz in čeprav nihče ne bo vedel zakaj ste tako dobre volje, boste imeli občutek, da se vam v življenju vendarle nekaj ujema.
Vadite ljubezen do sebe
To je morda najpomembnejši nasvet. S tem, ko vadimo imeti radi sebe in svoje telo vsak dan bolj in bolj, se avtomatsko počutimo bolj privlačno in zadovoljno. Če to počnete vsakodnevno, potem se vam bodo stvari v življenju obrnile na bolje, tako kot bi spremenili jedilnik ali vadbo, morate spremeniti tudi odnos do samih sebe. Pri samopodobi in samo vzpodbujanju je vedno veliko prostora.
privlačen izgled
pexels.com