Tetovaža je doživljenjska odločitev, zato morate dobro premisliti kaj in kam si jo boste naredili. Ljudje si največkrat naredijo tetovažo, ki jim nekaj predstavlja in ima za njih velik pomen. Poleg pomena pa je pomembno tudi, da tetovaža lepo izgleda.
Potrebujete nekaj nasvetov? Predstavljamo vam najbolj trendi tetovaže leta 2017. Lahko pa boste našli tudi nekaj nasvetov o tem, kam si jo lahko naredite.
Bočna tetovaža
Če si želite tatu, ki ponuja fleksibilen izgled, je najbolje da si ga namestite na bok. To je trenutno najbolj trendovsko mesto za “skrite” tetovaže. Tetovaža, ki ima fleksibilen videz pomeni, da jo lahko pokažete ali skrijete kadarkoli si to želite. Tetovator pod imenom Bang Bang je take vrste tetovažo narisal tudi pevki Rihanni.
tetovaža
tattoosscript.blogspot.si/
Notranja stran roke
Zelo popularno mesto za tatu je tudi notranja stran roke. Te se poslužuje vedno več ljudi in je vsekakor trend tega leta. Take tetovaže imajo tako imenovan ‘hide and go seek’ namen, kar pomeni, da jo včasih vidite, včasih pa ne. Mnogi so izbrali to mesto z razlogom, da ko stojijo v nevtralnem položaju se njihove tetovaže ne vidi.
tetovaža
ittletattoos.co
Foto realistične tetovaže
Hiper realizem, pomeni ustvariti tetovažo na koži, ki bo v visoki ločljivosti. Tudi te vrste tetovaž dobivajo vse večji pomen. Ljudje si želijo imeti popolno vsako podrobnost na njihovem tatuju, teh pa ni malo.  Te vrste tetovaže po navadi niso majhne in ljudje si želijo da so na vidnem mestu, zato je odločitev kam si jo narediti popolnoma vaša.
tetovaža
insanetattoos.in
Majhne tetovaže
Majhne tetovaže so bile vroča pridobitev že kar nekaj časa, vendar tudi v letu 2017 ostajajo trend. Ljudje odkrivajo vedno nova mesta na katera si lahko narišete svojo tetovažo. Roke, rebra, vrat, za ušesi to je le nekaj od elegantnih mest, ki so v tem letu zelo popularna.
tetovaža
hexjam.com
Kozmetične tetovaže
Vsak tatu na prvi pogled ne izgleda kot, da je tatu. Nekateri profesionalni tetovatorji so sposobni stranki narisati tudi obrvi, pegice ali celo prsne bradavičke. Že prej omenjeni Bang Bang tetovator je dejal, da so tetovaže dobra stvar, kajti z njimi lahko človek dobi večjo samozavest in si izboljša samopodobo. To je vsekakor vzhajajoči trend.
tetovaža
wordpress.com
Geometrične tetovaže
Tudi to je nov trend v letu 2017. Estetsko zelo prijetne geometrijske tetovaže so že zelo popularne med ljudmi. Mnogim so lahko črte in pike veliko večjega pomena kot na primer poslikave. Določeno število črnih pik lahko pomeni toliko članov družine. Predstavljajo brezčasno navdušenje in tudi to je trend, ki se bo v prihodnjih letih še kako pojavljal v svetu tetovaž.
tetovaža
pinterest.com
V komentarje zapišite kakšne vrste tetovaž so najbolj všeč vam…