Hkrati s spremembami letnih časov, ki v nas prebujajo željo po spremembi in novostih ter nas razveseljujejo s prvim pomladanskim cvetjem, se na trgovskih policah pojavljajo mnoge novosti priznanih blagovnih znamk.
Dišave lahko zapeljujejo, prinašajo lepe spomine ali nas odpeljejo daleč stran. Nežni, cvetlični vonji lahko očarajo tudi najbolj zahtevne, saj ustvarijo naravno in romantično vzdušje ter dajejo občutek harmonije in optimizma.
Izbira vsemogočih kombinacij dišav na trgu je neskončna, zato smo jih izbrali nekaj, ki so po našem mnenju ustvarjeni za tople poletne večere, ki so že zelo blizu.
Yves Saint Laurent Mon Paris
Dišava YSL Beauté Mon Paris se bo korenito dotaknila vaših čutov. Je subverzivna nova interpretacija tradicionalnega chypreja: dišava, ki osebo, ki jo nosi, ovije s svežim valom strastnega blišča. Krasijo jo čutnost in lahkotni cvetlični akordi, ki ustvarjajo vznemirljiv, zapeljiv in preprosto očarljiv vonj. Utelešenje retro pariškega šika.
dišava
artthisisart.com
Guerlain Mon Guerlain
Pred prihajajočim poletjem je kultna pariška parfumerija Guerlain na trg poslala novo dišavo, imenovano preprosto Mon Guerlain. Moderna cvetna izvedba, v kateri prednjačita sveža sivka in spogledljiva vanilja, je prefinjena, ženstvena in elegantna. Sivka in vanilja sta lepo uravnoteženi z jasminom, sandalovino in bergamotko.
dišava
astaharalds.com
L’occitane Terre de Lumiere
L’Occitanova Terre de Lumiere je razkošna večdimenzionalna dišava, ki jo je navdihnila provansalska svetloba. L’occitane je ujel intenzivno mešanico občutkov, kakršne doživljamo med sprehajanjem po provansalskem polju, ki se kopa v zlati svetlobi pred sončnim zahodom. Večdimenzionalna kreacija, nepričakovano srečanje aromatične svežine in toplih gurmanskih not. Najprej zapleše iskriva bergamotka, nato pa prepusti oder edinstvenemu intenzivnemu akordu sivkinega medu.
dišava
beautyandthebird.co.uk
Miu Miu L’Eau Bleue
L’Eau Bleue znamke Miu Miu je sveža, lahkotna dišava, ki na ves glas časti pomlad in poletje. Odpre se s cvetličnimi zgornjimi notami šmarnice in nadaljuje v osrčju s sveže cvetnimi notami zelenih not, divje vrtnice in belega cvetja, prekritega z jutranjo roso. Spodnje note zaokrožijo dišavo s sestavino akigalawood, ki je umetna spojina, pridobljena iz pačulijevega olja, ima pa poseben pačulijev, poprasti in lesni pridih.
dišava
miumiu.com
Stella McCartney Pop
Edinstvena dišava Pop, Stella McCartney, ki v sebi združuje dinamične cvetne akorde tuberoze in začimbno noto sandalovine, je nezamenljivo prepoznaven vonj, prekipevajoč od živahnosti in aromatične svežine.
dišava
misssunshinesparkle.blogspot.si
Katera pa je vaša najljubša dišava? Kar pogumno s predlogom…