Vsako leto, ko se poletje prevesi v jesen, smo navdušeni nad prenovo svoje garderobe. Vendar, ko se jesen prevesi v zimo in večplastnost garderobe postane obvezna, nam hitro prične zmanjkovati idej za dober videz. Če se tudi vi počutite enako, vam bodo ti nasveti za oblačenje v pomoč za boljši videz v mrzlih dneh.

Postanite strokovnjak za “plastenje” oblačil

Obstaja razlog, da je plastenje pozimi vedno v trendu: to je zelo praktičen način oblačenja, ko je zunaj res mrzlo. Naj vas ne bo strah oblačiti plasti oblačil in naj vas ne skrbi, da bodo uničile vaš videz. Ključno je, da najdete oblačila, ki jih lahko diskretno oblečete pod trendovske kose, da vam je toplo in ste v njih še vedno videti prikupni.

Priporočilo modne svetovalke je, da kupite ultra tanek, lahek brezrokavnik, ki ga lahko kombinirate čez puloverje in pod jakno za dodatno plast toplote.

Zagotovite si dober par škornjev

Odličen zimski stil se resnično poveča z dobrim parom škornjev. Ženske čudovit par škornjev čez kolena lahko pokažejo v kombinaciji s kratko obleko in hlačnimi nogavicami z vzorcem. Moški imate lahko trendovske gležnjarje, ki jih lahko kombinirate s kavbojkami.

Čeprav zagotovo potrebujete nekaj praktičnih parov zimske obutve za zimo, poskrbite, da boste imeli v svoji garderobi vsaj en par škornjev s toplo podlogo in debelim podplatom.

Staremu plašču dodajte novo življenje

Sredi zime je precej neizogibno, da boste začeli čutiti nekaj utrujenosti, ko boste dan za dnem morali oblačiti svoj dolgočasni stari zimski plašč. Dodajte svojemu plašču novo življenje tako, da ga preprosto pripnete s pasom. Stiskanje v pasu bo dalo občutek, kot da imate popolnoma nov plašč.

Najboljša novica od vseh je, da bo ta stilski trik ustrezal skoraj vsakemu slogu plašča. Če morate začeti z nečim bolj varnim, se odločite za plašč s skritimi gumbi in poiščite pas podobne barve.

Nežnejši spol bo imel pri tem triku še več možnosti za izbiro in kombinacijo. Kupite pas v obliki srca in v hipu dobite več “novih plaščev”.

V objemu umetnega krzna

Z modnega vidika je preživljanje mrzlih dni edini čas v letu, ko lahko nosimo krzno – umetno seveda! Zato se le zabavajte. Krzno lahko nosite s skoraj vsemi kosi, saj vsaki obleki doda nekaj luksuznega videza.

Če se bojite krznenega plašča, se lahko odločite za krznen šal ali kapo s krznenim čopom.

Preizkusite trendovske kape

Na prvi pogled se morda zdi vredno zapraviti denar za dober par zimskih škornjev ali plašč, vendar vam svetujemo, da si omislite tudi zimsko kapo ali klobuk svojih sanj. To bo prva stvar, ki jo bodo drugi opazili na vas, poleg tega pa jo boste nosili vsaj dobra dva meseca, zato vam mora biti resnično všeč.

Trendovske kape so v modi že nekaj časa, a če iščete nekaj, kar boste lahko nosili leto za letom, s klasično zimsko kapo ne boste zgrešili.

Eksperimentirajte s šali

Pri zimskem videzu s šalom dobesedno nikoli ne boste zgrešili. Še posebej, če niste prepričani, da je vaš plašč ali obleka dovolj topla. Hkrati je moden dodatek in dodaten kos za plastenje oblačil. Nosite ga lahko na tisoč in en način. Zamislite si ga kot odejo za vaš vrat.

Kateri pa je vaš najljubši zimski modni kos? Zapišite v komentar.

Avtor: M.B.

Vir: stylecaster.com