Ženske ocenjujejo moške po laseh enako kot po čevljih, torej – zelo. Dobra frizura na moškem je pika na i za popoln in privlačen videz in obratno – slaba frizura na ženske deluje odbijajoče. Zato je morda dobro, da upoštevate to lestvico najbolj očitnih pričesk, ki jih ženske sovražijo. Poleg tega pa je to lahko tudi dober izgovor, da poskusite nov videz, še posebej, če ste v zadnjem času izbrali katerega od teh manj zaželenih videzov.

Čop na glavi in brada

Slika je simbolična.

Tak videz ni privlačen, dragi gospodje. Pravzaprav ga sovraži (skoraj) vsaka ženska. Pomislite, ali želite, da imate dovolj dolge lase in jih lahko spnete v čop, ali pa jih želite skrajšati in si pustiti brado – eno ali drugo je v redu, a oboje? Raje ne.

Preveč zalizani lasje nazaj

Slika je simbolična.

Večina žensk ne nasprotuje zalizanim lasem nazaj, pravzaprav je to ena izmed pričesk, ki se nekaterim ženskam zdi najbolj privlačna. Vendar le z uporabo toliko lasnega dodatka, da vam lasje dejansko utrdi, ne da se vidijo še fizične sledi glavnika, ki je šel skozi vaše lase. To je korak predaleč. Naj bo subtilno, fantje.

Faux-Hawk frizura

Znana tudi kot umetna jastrebova pričeska. Zaupajte nam, ko vam povemo, da ženske zaradi pričeske v videzu “lažnega jastreba” ne bodo padle na kolena. Vse skupaj preveč diši po 90. letih. Poskusite se le počesati malo drugače ali pristrizite nekaj dolžine las in pripravljeni boste za popoln stil.

Slika je simbolična.

Pravi recept, da najdete vašemu stilu primerno frizuro, bo vsekakor vaš frizer. Ta bo naredil primerno frizuro za vaš obraz in slog oblačenja. Če ste izbrali pravo, boste izvedeli po ženskih pogledih, ki bodo namenjeni vaši pričeski.

 

Avtor: M.B.

Vir: thegentlemansjournal.com