Poznaš situacijo, ko komaj čakaš, da ti zrastejo nohti, potem pa se zapneš v pleteno jopico in se ti prelomi na polovici? Nič ni bolj neprijetno kot zlomljen noht, ki izstopa.

Lahko je zelo neprijetno, kadar nam zlomljeni noht pokvari manikuro, saj so negovane roke in lepo urejeni nohti žensko ogledalo.
lomljivi nohti
vir: google
Komaj ste čakale, da bi bili vaši nohti dolgi in lepi, sedaj pa se je eden zlomil. Zelo neprijetno je kadar se za zlomljen noht ujamejo lasje ali pa razne tkanine. Razpoka se poveča in kadar je noht prelomljen pri koži tudi zelo boli. Ena od rešitev je, da vse nohte skrajšate in znova čakate da zrastejo, obstaja pa tudi druga, boljša rešitev!
Med vsebino ženskih torbic pogosto najdemo tudi pilice za nohte, sedaj pa lahko dodate še čajne vrečke in prozoren lak. To lahko reši izgled vaših nohtov na preprost in hiter način.
Poglejte si video kako enostavno popraviti noht s pomočjo čajne vrečke!
Iz čajne vrečke izrežete košček tkanine, najbolje v velikosti širine nohta, da jo prekrila razpoko v celoti in noht utrdila. Na poškodovan noht si namažite prozoren lak, pomagajte si s pinceto, da ga prekrijte s tkanino in počakajte da se posuši. Odvečne robove nato spilite nežno, nato noht zopet prelakirajte s prozornim lakom. Izberite si poljubno barvo laka in prekrijte noht, da bo zopet tak, kot mora biti.

Video delite med svojimi prijateljicami in jih seznanite s to metodo.

https://www.youtube.com/watch?v=PT0osTq4y3E