Čevlji, vsem, ki imate radi, sporočamo, da je zapoved letošnjega poletja: udobje. Še vedno torej zmaguje udobno pred modnim in očitno udobje ostaja pravi trend vsaj še nekaj časa. Preverite, kateri čevlji bodo to poletje kot glavne modne zapovedi.

ženski čevlji
@frauenzimmer.de

Poletje in sonce imata svojo moč. Bolj ko je zunaj toplo, bolj so vaša oblačila krajša in obutev bolj zračna. Zlasti v prehodnem obdobju se mnoge ženske zatekajo k večnim balerinam. To poletje so balerinke že stalnica, stari znanci udobja pa espadrile.

Espadrile praznujejo veliki povratek na sceno

Znamenite espadrile, ki izvirajo iz francoskih Pirenjev, so od nekdaj veljale za ene od najbolj udobnih poletnih čevljev. Običajno so izdelane iz bombaža ali lana. Lahko so klasično temno modre, bele in črne barve. Pridružile so se jim čipkaste espadrile, s črtami, živalskimi vzorci ali v novi različici, s kovinskimi ali usnjenimi dodatki. Letos espadrile praznujejo svoj veliki povratek!

V galeriji je izbor nekaj najlepših espadril za poletje 2014. Za vsako žensko in vsak okus se nekaj najde, kombinirate pa jih lahko na različne načine. Naj vas navdihnejo!

Pozor pri izbiri svetlečih čevljev – ni vse zlato, kar se sveti

Zelo vroča barva za čevlje trenutno je srebrna. Ženski čevlji s špičasto konico na prstih, z vrtoglavo visoko peto, v srebrnem sijaju so nuja za vsako modno žensko. Če vam čevlji z visoko peto predstavljajo obremenitev pri hoji, so vaša alternativa balerinke in superge, za katere je bistveno, da so srebrne barve. Barva brona je letos tudi pogosto prisotna. Zlata barva in zlat sijaj na čevljih še vedno povzroča dvom pri ženskah. Medtem ko je srebrna videti mladostno, daje zlata barva čevljem pogosto preveč ceneni videz.

svetleči čevlji
@frauenzimmer.de

Čevlji mehkih in nežne barve osvajajo iz ozadja

Zelo velik trend letos so čevlji v pastelnih barvah. Sandali, superge in balerine so vedno pogosteje prisotne v nežnih tonih. Ženske, ki imajo rade naravne barve in odtenke sive, so se opogumile in bodo letos obute v svetlo rumene, roza, sivo-bež, nežno sivkaste, modre in mint zelene čevlje. Skoraj vse vam je dovoljeno, dokler je barva mehka in vesela.

nežne barve čevljev
@frauenzimmer.de

Čevlji iz naravnih materialov so modni

Tudi poleti so svetli usnjeni škornji dober nakup, saj so iz naravnega materiala, zračni, običajno iz semiša in v nežnih barvah. Zelo modno. Izberite luknjaste, dekorirane s kovinskimi neti, zadrgo ali v kombinaciji dveh vrst usnja.

čevlji iz naravnih materialov
@frauenzimmer.de

Kombinirajte motoristične čevlje s kratkimi hlačami

Če ste za črno in robustno, so motoristični čevlji pravi za vas. Črni škornji z ravnim podplatom, spredaj okrogle oblike z veliko neti in sponkami. Ali so sponke na strani, spredaj ali na vseh straneh, je prepuščeno posamezniku. S tremi stranskimi zaponkami – to je kul, casual, ženstveno in igrivo. Bodite drzne in motoristične škornje kombinirajte s kratkimi hlačami. Hitro vas bo ujel kak zapeljiv pogled.

škornji
@frauenzimmer.de

Z balerinkami je vse mogoče

Balerinke vseh barv in oblik so močan trend, ki je prisoten tudi v letošnjem letu. Ali v klasični črni barvi, srebrni, pastel, posuto z vzorci , zankami, kovinskimi neti – vse je dovoljeno. Z balerinkami je vse je mogoče.

balerinke
@frauenzimmer.de

Si upaš nositi podplate?

Na splošno velja, da so čevlji ploski in ravni v podplatu. Klasični podplati izginjajo, česar se veseli vsaka ženska nižje rasti, kar je zagotovo bolj udobno za noge. In kaj pride namesto tega? Ploščati čevlji z debelimi in pisanimi podplati. So lahko prilagodljivi in so videti razgibano. Ste za akcijo?

čevlji z podplatom
@frauenzimmer.de

Naj se tudi vaše poletje začne čimbolj udobno.