Za vas smo izbrali nekaj pričesk, s katerimi letos ne morete zgrešiti.

Veliko in poskočno

Na modne piste se vračajo zgodnja osemdeseta z elementi diska. Tem trendom sledijo tudi pričeske. Znova so modni veliki lasje, a tokrat z malo več kontrole – to pomeni brez navijalk! Kodri so mehki, v ospredju je volumen. Pomislite na ikono Cindy Crawford v beli majici in kavbojkah.

 

Znova so modni veliki kodri.

Videz mokrih las

Da lasje zgledajo mokri ni nič novega, a leto 2018 prinaša preobrat. Nekoč je bil moderen videz mokrih las, ki je bil povsem gladek, lasje pa so bili povsem prikovani na glavo. Zdaj se je moker videz osvobodil, zato pustite, da gredo lasje svojo pot, odlično so videti kodri, ki zgledajo mokri.

Srebrni lasje

Lani so bili v ospredju sive in pastelne barve las, zdaj je čas za srebrno. Super svetleča barva bo sive mat lase spremenila v nekaj bolj magičnega. “Srebrna je nova siva”, pravijo stilisti. Trenutno so namreč metalik barve izjemno priljubljene pri ličilih in oblačilih.

Paž s frufrujem

Letos lahko paž z frufrujem pričakujemo povsod. Tudi pri skodranih laseh, ki spominjajo na Flashdance pričeske iz osemdesetih.

Imate okrogel obraz? Nič za to. Gre za kombinacijo, ki je presenetljivo nosljiva, izogniti se morate le strogo pristriženim resicam. Izberite raje na videz neurejene in nepravilne frufruje, ki dajejo bolj casual videz in lahko segajo tudi preko obrvi. Ko se jih naveličate pa svoje “curtain bangs” preprosto zataknite za ušesa.

Umazana blond

Po svetli blond zdaj prihaja na vrsto bolj topla, zlata blond barva. Stilisti pravijo, da so zlati odtenki s toplimi toni nova platinasta barva, to pa so že ugotovile znanilke trendov, med njimi je tudi Selena Gomez.

Umazana blond je naslednica platinaste.