Ne rabite oropati banke, da bi izgledali, kot da ste ravnokar zapravili milijone.
Zaradi družbenih omrežij in medijev, kjer prikazujejo življenja bogatih ljudi, si marsikdo predstavlja, da je denar tisti, ki te “dvigne” v svet pozornosti in prestiža. O tem bi se dalo govoriti “na veliko in široko”, vendar ta članek ni temu namenjen.
Vsak ima svoja prepričanja in vrednote, ki ga vodijo do sreče. Modni izgled je nekaterim tudi statusni simbol in predstavljamo vam, kako izgledati kot, da si oblečen v milijone, pa vendar ne zaslužiš veliko.
Poleg 10-ih trikov, je še veliko možnosti, kako kombinirati oblačila, da izgledajo tako, kot da si zapravil premoženje v trgovinah. Vse skupaj zajema izbor pravih kosov, pravega materiala in ko tudi to ne deluje, ti ostanejo še dodatki. Potem so tukaj tudi ličila, ki ti dajo izgled prestižnih in “nesramno” bogatih Hollywood zvezdnic.
V komentar zapišite kakšna pa je vaša skrivnost, da vedno izgledate kot modna ikona?

 

1. Usnjena jakna: Pravo ali umetno usnje, ni važno, saj izgledajo super z vsakim kosom oblačila. Izogibajte se jaknam s svetlečimi gumbi, obrobami in nešteto zadrgami. Sofisticirano je enostavno.

oblačila
iamnrc.tumblr.com

 

2. Izberite pravi material: Oblačila se največkrat ločijo po ceni zaradi materiala. Ugodnejši kosi so ponavadi iz najlona, poliestra, rejona ali akrila. Raje izberite materiale, ki bodo zdržali več pranj in dolgo izgledali kvalitetno, kot so bombaž, lan in semiš. Torej, naslednjič preverite listek z materiali pred nakupom.

oblačila
trustedclothes.com

 

3. Približek dizajnerskim kosom oblačil: Tudi če si ne morete privoščiti dizajnerskih oblačil, to ne pomeni, da izgledaš ceneno. Veliko oblačil brez slavne znamke je podobnih dizajnerskim ali pa imajo isti kroj, samo dobro moraš opazovati. H&M je znan po tem, da ima zelo podobne kose oblačil znanim oblikovalcem.

oblačila
theindependent.com

 

4. Črna, črna in črna: Nositi črno ne pomeni samo, da te vizualno zooža, v taki kombinaciji se počutiš naravnost glamurozno. Barva je nevtralna in gre skupaj z vsem, lahko pa tudi prikrije kvaliteto materiala. Črna ni nikoli iz mode in lahko si privoščite cenejša oblačila, pa boste še vedno videti modni.

oblačila
pinterest.com

 

5. Šal kot dodatek: Šal okoli vratu lahko takoj spremeni tvoj celoten izgled. Če ste do sedaj mislili, da je šal samo za zimske dni, se motite. Šali so različnega materiala z razlogom, da se ga nosi skozi celo leto, vsak letni čas. Tak dodatek je enostaven, eleganten in fin.

oblačila
theconfessionsofaproductjunkie.com

 

6. Šminka: Izgledati glamurozno in prestižno pomeni, izgledati dobro od glave do pet. Slediti nasvetom glede oblačil, ne bo imelo učinka, če se ne posvetite tudi ličilom. Danes je zelo veliko izdelkov na trgu, pa vendar ne rabite izprazniti računa za znane dizajnerske znamke. Šminka je tisti kos ličila, ki ga lahko kupite kjerkoli pa boste še vedno izgledali dobro. Pomembna pa sta barva in odtenek barve. Naj se odtenek ujema z odtenkom vaše kože.

oblačila
pexels.com

 

7. Razprodaje: Super priložnost, da najdete dražje kose oblačil veliko ceneje. Zaloga se hitro menja in ni lepšega kot skombinirati drag kos oblačila s cenejšim, da še vedno izgledate prestižno.

oblačila
jasonodronesblog.com

 

8. V špico zaobleni čevlji: Čevlji bodo naredili ali pa uničili vaš celoten izgled. Zato je pomembno kakšno obutev kombinirate s stilom oblačil. Čevlji z zaobljeno špico ali “špičaki” vedno so in vedno bodo izgledali prestižno. Tudi zvezdnice prisegajo na tak model čevlja, saj v njih vedno samozavestno blestijo. Ne pozabite na udobje.

oblačila
shoespost.com

 

9. Naredi svoja oblačila: Če imate veliko prostega časa in ste ustvarjalni po duši, potem se lotite ustvarjati svojih kosov oblačil. Na spletu se lahko veliko naučite, saj obstaja veliko nasvetov kako narediti ali pa preoblikovati kos oblačila. Tako boste imeli kontrolo nad svojim izgledom, saj se vam bodo oblačila popolnoma prilegala.Prihranite tudi veliko denarja.

oblačla
Pinterest.com

 

10. Sončna očala: Ta modni dodatek bo pika na i. Verjetno ne boste verjeli ampak očala imajo možnost, da vsakega spremenijo v Hollywood zvezdo. Seveda se morajo prilegati vaši obliki obraza, vendar s prevelikim, ogromnim modelom očal ne boste zgrešili. Tak stil ne bo nikoli iz mode. Tudi zelo slab dan, se da skriti za očala. Razkuštrana frizura in brez ličil ? Nadenite si sončna očala in zablestite.

obleke
oksuneyewear.com