Celo v današnjem času obstaja stigma, povezana z izpadanjem las. Še večja pa za tiste, ki se odločijo za kozmetični poseg reševanja te težave.

To je kljub dejstvu, da bo eden od sedmih moških verjetno izgubil lase zaradi svoje genetske zasnove in da bo približno 85 % moških doživelo znatno stopnjo redčenja pri starosti 50 let.

Niti zvezdniki niso imuni za to stanje, ki ubija samozavest, toda če so pripravljeni sprejeti svojo izgubo las in se odločiti, da bodo nekaj naredili glede tega, zakaj ne bi bil tega sposoben tudi običajni moški. Tukaj je nekaj zvezdnikov, ki so naredili ta preskok.

Matthew McConaughey

Dobitnik oskarja Matthew McConaughey, znan po svoji sposobnosti, da spremeni svoj videz, da odigra vlogo, je imel nekoč mladostne, spuščene pramene. Toda ko se je staral, so se mu lasje začeli redčiti. Namesto da bi se prepustil naravi, se je Matthew odločil obnoviti nekaj svoje mladosti in si je privoščil presaditev las.

Mel Gibson

Kdo bi lahko pozabil lase Mela Gibsona v filmu Brave Heart? Bili so dolgi, bujni, zato je moral biti precej uničen, ko so začeli rasti manj bujno in tanjši. Seveda je Mel Gibson naredil to, kar bi v tej situaciji naredil vsak multimilijonar, in poskrbel, da je težava izginila. Čeprav je vredno omeniti, da dandanes presaditev las ne stane celega premoženja. In presaditev las v Londonu ni več vaša edina možnost.

Sean Penn

Sean Penn je v preteklih letih hodil s celo vrsto lepotic, vključno z Madonno, supermodelom Pewtro Nemcovo in Charlize Theron. Enkrat pa se je celo predrzno poljubil s čudovito Natalie Portman. In to ni presenetljivo glede na njegov osupljiv videz, ki vključuje njegove zaščitene lase. Filmski navdušenci pa so hitro opazili, da se mu zaradi redčenih las zdi, kot da čelo postaja vse večje, zato se je odločil za operacijo. Dobra odločitev za njegovo kariero in ohranitev statusa šarmantnega moža.

Jude Law

Ko je bil leta 2004 izbran za najbolj seksi moškega na svetu, mu s svojim šarmom in naravnim lepim videzom nikoli ni manjkalo pozornosti nasprotnega spola. Vedno pa je imel rahlo upadajočo linijo las in tako, ki se je s staranjem samo poslabšala. Očitno je to opazil tudi sam, saj so ga začeli čedalje pogosteje videvati s klobuki. Potem pa je nenadoma spet ponosno zasvetil s čelom, pri čemer so mnogi razpravljali o možnosti, da naj bi imel presaditev las. Law sam tega ni nikoli priznal, tako da morda nihče ne bo nikoli izvedel resnice. Vsekakor pa je videti, da so mu malo pomagali pri mešičkih.

Brendan Fraser

Zvezda franšize Mumija Brendan Fraser je bil vedno znan kot igralec s polno glavo gostih las. Spomnite se, ko je igral v filmu Encino Man. Vendar so mu, tako kot mnogim moškim, v določeni starosti začeli izpadati. Ko se je obrnil na postopek presaditve las FUE, ki je bil takrat razmeroma nov, je Brendan lahko obnovil videz svojih naravnih pramenov.

Avtor: M.B.

Vir: made-to-measure-suits.bgfashion.net