Imate radi selfije? Tole vas bo navdušilo!  Selfiji posneti s telefonom so že malo dolgočasni, kajne? Po običajnih selfijih in palici za selfije je zdaj čas, da naredite še korak naprej – s selfi dronom.

Nov način snemanja selfijev

Droni za selfije so povsem spremenili način, kako se ljudje fotografirajo. Z napredkom tehnologije lahko proizvajalci v majhne škatlice vse lažje stlačijo vse potrebne senzorje in čipe, da so omogočili izvirne selfije. Izboljšave tehnologije pa prinašajo uporabnikom vse bolj prijazne naprave. Zaradi enostavne uporabe lahko videe in fotografije snema vsak.

Novi modeli so tanki, kompaktnega dizajna, majhni in tako precej lažji za prenašanje kot njihovi predhodniki. To so razlogi, zakaj so za potrošnike precej bolj zanimivi. S temi majhnimi letečimi kamerami lahko snemate s povsem unikatnih perspektiv in to je razlog, zakaj so te male napravice vse bolj priljubljene.

Kaj sploh so selfi droni?

Gre za majhne naprave, različnih oblik, večinoma tankih in kompaktnih, ki jih zlahka prenašamo naokrog. Nekateri imajo celo wireless povezavo, tako da lahko posnetke delite le z enim klikom. Večinoma so povezani z posebno aplikacijo, ki jo namestite na tablico ali pametni telefon. Ta pa ima že prednastavljene načine letenja drona.

Zakaj so »dronies« tako priljubljeni?

Več razlogov je zakaj so naprave vedno bolj priljubljene, ker:

  • so lahko prenosljive,
  • so enostavne za uporabo,
  • nudijo kvalitetne posnetke,
  • omogočajo funkcijo: Sledi mi. Svoj dron nastavite tako, da vam sledi,
  • imajo zelo natančno pozicioniranje (le nekateri modeli),
  • nekateri modeli celo prepoznavajo obraze,
  • za posnetek fotografije le zamahnete z roko (le pri nekaterih modelih).

In najbolj pribljubljeni načini uporabe selfi dronov?

Povprečen uporabnik si želi, da lahko svoje življenje snema vedno in povsod. Večina ljudi dela selfije, ko so kje naokrog ali počnejo kaj zanimivega s prijatelji ali družino. Tukaj so dogodki kot so rojstnodnevne zabave, družinska srečanja, pikniki in poroke in številne športne aktivnosti. Selfi dron je odličen način, kako lahko ujamete nepozabne trenutke in izjemno ozadje.

Posnetki z zraka so zares osupljivi.

Preverite, kaj zmore selfi dron.