Priporočamo poletno branje

KNJIŽNI KOTIČEK LIKEOUT.NET

Knjižna uspešnica, ki je ne smete zamuditi za letošnje poletno branje, saj vam lahko pomaga do boljšega, bolj zdravega in bolj zadovoljnega življenja!

HVALNICA POČASNOSTI

Carl Honoré | 280 strani | Cena za bralce LikeOut.net: 20,00 € (redna cena: 22,00 €)

Ste tudi vi med tistimi, ki se sem pa tja počutijo, kot da bi bili sužnji časa? Potem je to knjiga za vas.

V mednarodni uspešnici iz leta 2004 se je kanadski novinar Carl Honoré (1967) namreč lotil vse večjega časovnega zgoščevanja človekovega življenja, to pa je v dobrem deset­letju od izida samo še pridobilo na aktualnosti.

Potreba po nenehni prisotnosti, takojšnji odzivnosti in vse večji produktivnosti v vse krajšem času je časovno dimenzijo našega bivanja spremenila v svojevrstno agresijo, ki nas skuša pokopati pod seboj.

Hvalnica počasnosti nam tako ob svojem izidu v slovenščini prav pred počitnicami diskretno nastavi ogledalo, v katero se v mirnejših poletnih trenutkih splača zazreti ter trezno razmisliti o svojem odnosu do časa in bivanja v njem.

Knjiga je prevedena v več kot 30 jezikov in je v številnih državah pristala na policah najbolje prodajanih knjig ter tudi pri nas kmalu po izidu dočakala ponatis!

NAROČITE ZDAJ IN PAKIRANJE + POŠTNINO VAM PODARIMO!


Naročilo knjige

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo knjige iz te ponudbe. Če naročite knjigo zdaj, vam pakiranje in poštnino PODARIMO!

Možnosti naročila:

  • po povzetju (poštnino 2,50€ podarimo, odkupnina znaša le 1,20€)
  • po predračunu (brez stroškov) – poštnino podarimo, odkupnine v tem primeru ni.
Knjigo prodaja Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana.
Z oddajo naročila se strinjate s pogoji poslovanja založbe.