Ko pasja uta izgleda bolje kot vaša hiša!

Ne boste verjeli kakšne luksuzne hiške za pasje prijatelje obstajajo...

Domači ljubljenčki so tudi družinski člani, zato imajo svoje posteljice, igrače, hrano in celo svoj dom.
Vsak kuža ima tudi svojo osebnost in karakter, lahko rečemo tudi svoj stil. Zato ima tudi svojega frizerja, pa vendar si pričeske ne izbira sam, ampak se ponavadi mora sprijaznit z lastnikovo željo. Malo za šalo malo za res, skratka zakaj ne bi imeli tudi čisto svoj dom, v katerem se bo počutil domače.
pasja uta
vir: Pinterest
Tisti lastniki psov, ki imajo na voljo vrt, svojim najljubšim privoščijo tudi možnost izkoriščanja le tega. Četudi je čez zimo več na toplem v notranjosti, ali pa pasma ni primerna za zelo nizke temperature, imajo po vsej verjetnosti zanj pripravljeno pasjo uto, ki jo lahko koristi čez celo leto. Pomembo je kakšna je velikost ute glede na velikost ljubljenčka. Za dodatno razvajanje pa lahko z dekoracijo in po meri izdelano uto dosežete še večje udobje domačih ljubljenčkov.
Dobro je premisliti na notranjo opremo ute, ki bo psu omogočila dostojno bivanje v novem domu. Prvo morate poskrbeti za udobno in toplo ležišče, na katerem bo kuža sproščeno počival ponoči in tudi podnevi. Pri izboru ležišča se pozanimajte o kakovosti uporabljenih materialov. Izberite take, ki jih je mogoče temeljito očistiti in dodatno prihranili čas z ležiščem, ki ga je mogoče oprati v pralnem stroju. Običajno imajo takšna ležišča prevleko, ki se s pomočjo zadrge brez težav sname kadar koli.

Verjetno pa niste še videli tako luksuznih in nenavadnih pasjih hišic, v katerih psi kraljujejo v svojem domu. Če pogledaš od blizu bi mislil, da je to samostojna hiša za ljudi, dokler ne bi iz nje pritekel kuža. Poglejte si video nekaj primerov luksuznih pasjih ut. Od minimalističnih, dizajnerskih, modernih hišk do dvorcev in luksuznih vil.
V komentar zapišite katera vam je najbolj padla v oči in označite prijatelja, ki bi imel takšno hiško za svojega ljubljenčka.
pasja hiša
vr: etsy

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji