Pripomočki, ki nam lajšajo življenje so super! Zato vam predstavljamo 5 odličnih živalskih pripomočkov, ki jih še niste videli in jih boste želeli imeti takoj!
Furbo. Kjerkoli že ste, je vaš domači ljubljenček vedno blizu. Se vam dogaja, da vaš kuža neprestano laja, ko vas ni doma? Imate mogoče izkušnje s tem, da vam raztrga, uniči ali razmeče celotno dnevno sobo? Potem je Furbo namenjen prav za vas!
Blocks. Mačke čutijo globoko ljubezen do škatel! Ni potrebe po dokazovanju tega, saj je celotni splet poln mačk, ki kažejo svojo nenavadno ljubezen do kartonske škatle. Blocks predstavljajo »igralni prostor« narejen iz kartonastih škatel, ki jih lahko prilagajate svojim željam in željam vaših mačk!
Kyon pet tracker
Vir: Google
Kyon. Kaj, če bi lahko spremenili način komuniciranja z našimi hišnimi ljubljenčki? Ali ste vedeli, d se vsako leto izgubi več kot 10 milijonov živali vsako leto? Tudi več sto tisoč hišnih živali trpi zaradi vročinskih kapi. Kyon vas opozori, da je vašemu ljubljenčku prevroče! Kako bi se počutili, če bi vedeli kako se počuti vaš ljubljenček čez dan? Tako vas Kyon obvešča ali je vaš ljubljenček srečen ali ne. Hkrati ima tudi senzor za vodo, saj lahko prepreči utopitev ljučljenčka.
PawTrack. GPS Cat Tracking. Bodite vedno na tekočem in vedite kje se nahaja vaša mačka! Nikoli več ne boste bili zaskrbljeni ali bo vaša mačka našla pot domov – tudi v primeru, da se zgubi, boste vi vedno vedeli kje se nahaja.
CuBowl. Pasja posoda, ki je ni potrebno čistiti! Imate tudi vi izkušnje z umazanijo na posodi, ki je nikakor ne morete očistiti? Pa veste, da je ta umazanija resnično škodljiva za vašega domačega ljubljenčka?
Oblejte si video in presodite sami kaj vam najbolj odgovarja! 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji