Na trebuhu se zelo težko znebimo maščobnih blazinic. Pridejo trenutki, ko ogromno telovadimo. Trebušnjaki, plankanje, škarje z nogami… Če se dovolj dolgo trudimo, nam uspe priti do lepega trebuščka. Ko pa pridemo v obdobje lenobe, ko se nam ne da telovaditi vsak dan, so maščobne blazinice spet tu, trebuh pa je napihnjen.
Ker imajo zvezdnice  za seboj izjemne strokovnjake, ki jim pomagajo pri tem, da je njihov trebuh vedno raven in lahko blestijo na rdeči preprogi, smo izbrskali njihove navade, ki zares delujejo. Dobra novica je, da vsi nasveti ne vsebujejo naporne telesne vadbe.
Z jedilnika črtajte gluten
Trener zvezd, kot so Jennifer Lawrence in Amanda Seyfried pravi, da je lahko en od razlogov za napihnjen trebuh tudi alergija. Za nekaj časa poskušajte in vašega jedilnika črtati jedi, ki vsebujejo gluten in videli boste, kaj se zgodi z vašim telesom. Za dobro prebavo pa na jedilnik dodajte hrano, ki vsebuje veliko vlaknin in magnezija.
trebuh
celebzz.com
Solna kopel
Ženske v družini Kardashian prisegajo na solno kopel. Ta vam pomagata iz telesa izločiti odvečno vodo.
trebuh
today.com
Popoln smuti
Adrianna Lima prisega na smuti iz polovice avokada ter skodelice vode. Vodo lahko za bogatejši okus nadomestite z mlekom ali navadnim jogurtom. Na koncu za okus dodajte čajno žličko medu. Ta napitek bo že zjutraj pospešil vaš metabolizem , kilogrami se bodo kar topili.
trebuh
theplace2.ru
Krožni trebušni trening
Mogoče klasični trebušnjaki ne učinkujejo tako kot bi si želeli, ker vedno ponavljate eno in isto vadbo. To je filozofija trenerja zvezdnice Naomi Watts, ki pravi, da morate za popoln trebuh izvajati 5 različnih vaj. Za kar najboljši rezultat, ciljajte na oboje – majhne in velike trebušne mišice. To vključuje plankanje, hojo v hrib, most, trebušnjake in miganje z boki (odličen je trebušni ples).
trebuh
reddit.com
Naravni diuretik
Gwyneth Paltrow prisega na smuti iz citrusov, ki so odlični za čiščenje ledvic.  S tem se boste znebili vseh toksinov, ki se vam nabirajo v telesu. Poleg tega pa vitamin C telo ščiti pred bakterijami.
trebuh
celebmafia.com

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji