Drage dame, imate tudi ve veliko zadnjico? Nič zato – imate boljše in večje možnosti, da ste zdrave in poleg tega, se ne bi smele sramovati svoje inteligence!
Ženske z velikimi zadnjicami so vedno burile moško domišljijo. Glede na raziskave na Univerzi v Oxfordu, so znanstveniki prišli do ugotovitve, da so ženske z večjimi zadnjicami, ne le pametnejše, ampak tudi odporne na kronične bolezni.
Rezultati kažejo, da imajo ženske z večjimi zadnjicami običajno nižjo raven holesterola in je bolj verjetno, da proizvajajo hormone, ki prebavljajo sladkor. Z drugimi besedami – imajo manjše možnosti, za težave s srcem, ožiljem ali sladkorno boleznijo.
Jen Selter
Jen Selter
V raziskavi je sodelovalo kar 16.000 žensk. Študija je pokazala, da imata hormona, leptin (izredno pomemben pri izgubi maščobnih oblog) in adinopectin, sposobnost za protivnetno zaščito in zaščito ožilja! Večja zadnjica je presežek omega 3 maščob, ki so spodbujale razvoj možganov.
Med drugim so ugotovili tudi, da so otroci, rojeni materam z večjo zadnjico, intelektualno uspešnejši od otrok, ki so jih rodile matere z manjšo zadnjico.
Študija ne zajema umetnih zadnjic ali ojačanih s plastično operacijo do skrajnosti. Te koristi imajo samo ženske z naravnimi zadnjicami. To je precej presenetljivo, da niso samo neverjetno privlačne, ampak so tudi neverjetno pametne! Predhodne študije na univerzah California in Pittsburgh kažejo, da lahko ženske s širšimi boki, živijo dlje. 🙂

V zanimanju do podobne vsebine si lahko naročite ogledni izvod revije Medicina in Ljudje!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji