GLINA – čudežna alternativa

Imate tudi vi raje alternativo?

Glino so uporabljali že pred desetletji, stoletji in tisočletji…Potem pa je postala neznanka.

 

Rezultat iskanja slik za zdravilna glina

Čarobno, inteligentno, energetsko in učinkovito sredstvo, ki ga lahko uporabljamo pri različnih težavah in lepotnih ritualih.

Od telesa je nesmiselno pričakovati, da lahko vsako težavo reši čez noč. Tudi glina potrebuje čas, da razišče telo in ga privadi na prisotnost – le tako lahko odkrije dejanski vzrok težave in ne le znakov, ki se kažejo navzven. Ker je znana kot inteligentna snov, v telesu dobesedno “oživi”, tako pa vzpodbudi organ k opravljanju svoje funkcije in pravilnemu delovanju. Glina torej vzpodbuja telo, da se pozdravi samo od sebe. Uporabljamo jo lahko torej na več različnih načinov.

 

 

Rezultat iskanja slik za napitek iz gline

1. RAZSTRUPITEV TELESA

Delovanje gline absorbira toksine v organizmu, ki zastrupljajo telo in odda vir mineralov. Razstrupitev lahko naredimo s pitjem glinene vode ali pa si naredimo glineno kopel.

 

Rezultat iskanja slik za maska iz gline

2. NEGA OBRAZA

Glina v prahu, brez konzervansov, barvil in dišav je idealna za globinsko čiščenje. Poleg tega pa so v naravni glini minerali, ki jih koža potrebuje, z njimi pa kožo osvežimo in nahranimo.

 

 

3. ENERGETSKO RAVNOVESJE

Predstavlja budilko “zastali” energiji v telesu in jo kot magnet privlači nase. S tem pa glina očisti zastale energije in pomaga pri pretoku novih ter svežih energij.

 

Rezultat iskanja slik za body balance

 

 

4. GLAVOBOLI

Glinene obloge na čelu, tilniku in na jetrih pripomorejo k sproščujočemu občutku.

Povezana slika

5. CELULIT

Proti celulitu se odlično borijo glinene obloge in milo, ki lahko zmanjšajo vidni celulit ter istočasno izločajo še vse ostale strupe iz telesa. Hkrati pa pomaga pri raztapljanju maščobnih celic. Priporočena je uporaba tudi gline v prahu, ki telo očisti še znotraj.

 

Rezultat iskanja slik za odprava celulita z glino

 

6. REVMATIZEM

Glina oddaja toploto katera lahko prodre globoko v telo, s tem pa ogreje “hladne” in slabo prekrvavljene dele telesa – sklepi, hrbtenica, … Daje tudi možnost izboljšane prekrvavitve in prehranjevanja sklepov.

 

Rezultat iskanja slik za revmatično obolenje

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji