Vsi ljubitelji teka pozor – AFRODITIN TEK s Štajerskim valom 2017!

Ste se že prijavili? V soboto, 3.6.2017 se udeležite zabavnega dogodka!

V soboto, 3.6.2017 vas Kozmetika Afrodita skupaj s Štajerskim valom vabi v čudovito Rogaško Slatino, natančneje na Evropsko ploščad, kjer se bo odvijal družaben dogodek Afroditin tek! Namen tega dogodka je aktivno, zabavno in pozitivno druženje vseh generacij.
Lahko se udeležite teka na 1 km, 5 km ali pa 10km – odvisno od vaše telesne pripravljenosti.
Organizatorji so zagovorniki aktivnega preživljanja prostega časa, zato se zavedajo številnih pozitivnih učinkov teka in ostalih športov na naše počutje in zdravje. Lepota in zdravje hodita z roko v roki, zares lep pa je tisti, ki se tako tudi počuti.
Afroditin tek
kozmetika-afrodita.com
PRIJAVITE SE LAHKO NA SPLETNI STRANI: http://www.protime.si/prijava/afroditin-tek-s-stajerskim-valom
Do 14.5.2017 potekajo predprijave in cena prijavnine znaša 15€, medtem ko je prijava za otroke brezplačna do navedenega datuma. Od 15.5.2017 pa prijavnina znaša 20€ in za otroke 5€.
PRIJAVNINA VKLJUČUJE:
Organizirano tekaško prireditev z varovanjem prog, okrepčilom na progah, merjenje in objavo rezultatov ter zdravniško oskrbo.
Če ste kupec ECE energije, je vaša prijava še ugodnejša! Vsi kupci ECE imate za 1 evro cenejšo prijavnino. ECE dogodku zagotavlja 100 % čisto energijo. Vsi tekači so nezgodno zavarovani pri Zavarovalnici Vzajemna.
OB PREVZEMU STARTNE ŠTEVILKE PREJMETE:
• športno majico s kratkimi rokavi
• darilni paket Kozmetike Afrodita
• promocijske materiale in darila
• RFID čip in sponke za pritrditev štartne številke
NAGRADE:
Glavna nagrada za 1. mesta v moški in ženski kategoriji: Wellness vikend paket za 2 osebi s Kozmetiko Afrodita v Rogaški Slatini.
Nagrada za 2. in 3. mesto v moški in ženski kategoriji: Dan za razvajanje s Kozmetiko Afrodita v Rogaški Slatini.
Prvi trije tekmovalci na 5 km in 10 km v moški in ženski kategoriji prejmejo pokale Steklarne Rogaška.
Zakaj se udeležiti dogodka?
Skupinsko oblikovanje telesa
Približuje se poletje in veliko nas je takih, ki si želimo izgubiti kakšen kilogramček in izoblikovati telo, tek pa je za to idealen. Poleg tega tečemo skupaj, kar nam bo dalo še veliko večji zagon. Ne bo pa manjkalo tudi zabave in sproščenega vzdušja.
Stopi iz cone udobja
Vsak od nas, ki se prvič odpravlja na tak tek ima kanček dvoma v svoje zmožnosti. Veliko ljudem je ideja všeč, vendar jim strah preprečuje, da bi se udeležili takšnega dogodka. Stopi iz cone udobja! Naj bo ta tek tvoj naslednji izziv. Verjemite, na koncu je vse poplačano. Izgubiti ne morate nič, pridobite pa lahko veliko.afrodita
Sklepanje novih prijateljstev
Imate vsaj eno skupno točko – to je tek. Zato ne bo težko prebiti ledu in začeti pogovor z neznanci. Mogoče pa se iz tega izcimi še pravo, trdno prijateljstvo.
Inspiracija drugim
Mogoče se tega niti ne zavedaš, a tvoje življenje in tvoja dejanja zelo vplivajo na druge ljudi. Marsikateri osebi boste velika motivacija in zaradi vas se lahko v bodoče še kdo opogumi ter se vam pridruži na dogodku.
Afroditin tek
justrunlah.com
Več o Afroditinem teku s Štajerskim valom si lahko prebereš na: http://www.tek.mojepoti.si/

 

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji