Vroča romantična drama, posneta po uspešnici pisateljice E.L James, bo letos za valentinovo ponovno navdušila neučakane oboževalce. Nadaljevanje ljubezenske zgodbe bo drugačno, bolj temačno, z zanimivimi čustvenimi zapleti.

trilogija fifty shades
vir: google
Roman britanske pisateljice E.L. James Petdeset odtenkov sive (Fifty shades of Gray) je prva knjiga, ena izmed treh knjig trilogije. Bralci so jo hitro vzljubili in tako je zaslovela s več kot 31 milijonov prodanih izvodov. Zgodbo bi lahko opredelili različno, največkrat pa so jo zapisali kot klasčno romanco, erotični roman ter pornografijo za mamice. Glavni ženski lik odkriva vprašanja o ženski podrejenosti in ženski spolni osvoboditvi.
Zgodba sledi vznemerljivi življenski avanturi sramežljive diplomantke, ko želi opraviti intervju z uspešnim ter boagtim poslovnežom Christianom in jo le ta v trenutku “zasvoji”. Opisuje preplet strastnega razmerja med njim in nedolžno lepoto Anastasie, ter razkriva temačne skrivnosti karizmatičnega Christiana. Opisuje skušnjavo polno strahu, ljubezni, bolečine ter naslade.
Prvi film trilogije je dosegel svojo slavo, zdaj pa se nadaljuje z novimi čustvenimi zapleti, spletkami na bolj temačno temo.

Svet je v pričakovanju druge uspešnice knjig, saj je mamljivi napovednik dosegel veliko število ogledov. Ponoreli so tudi zaradi najnovejšega videa Taylor Swift in Zayna Malika z naslovom I Don’t Wanna Live Forever, katera pesem je iz prihajajočega novega filma Petdeset odtenkov teme (Fifty shades Darker) in je na dobri poti, da se uvrsti med top 10 pesmi na lestvici Billboard’s Hot 100.
Vroči prizori nam razkrivajo le majhen del nadaljevanja zgodbe, ravno prav, da smo še bolj neučakani. Mladenka tokrat skuša preboleti njun boleč razhod, a jo očarljivec znova prepriča, da data ljubezni še eno priložnost, a tokrat pod njenimi pogoji. Kako se bo zgodba odvila naprej in zakaj se Anastasia znajde v smrtni nevarnosti, si poglejte v filmu Petdeset odtenkov teme.

Valentinovo v letu 2017 bo obarvano strastno, seksi in skrivnostno. V razmerju ali samski, nič vas ne ustavi, da ne bi na ta dan izžarevali iskric in imeli igrivih pogledov.

Premiera filma je 7.2.2017 ob 20:00 zvečer v Kolosej Ljubljana.

Med vsemi, ki boste delili članek s prijatelji in v komentarje spodaj označili osebo, ki gre z vami v kino, bomo izžrebali 2, ki prejmeta 2 karti za ogled premiere.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji