Stilistka Tamaran trdi, da so hollywoodske igralke Jennifer Lopez (J.Lo), Jessica Alba in Katherine Heigl daleč najslabše zvezdnice, s katerimi je (ne)mogoče delati.

Nekdanja hollywoodska stilistka nam odkriva tiste manj znane resnice o “najtežjih” zvezdnicah, s katerimi je mogoče sodelovati, in tudi o tem, katere zvezde so pa pravzaprav ljubke.

“PRANJE UMAZANEGA PERILA” RAZVAJENIH ZVEZDNIC KAR NA DRUŽBENEM OMREŽJU

Nekdanja hollywoodska stilistka na svoji strani TikTok omrežja “pere umazano perilo”, se loti slabega vedenja in razkrije najhujše razvade igralskih zvezd, s katerimi je sodelovala, vključno z Mariso Tomei, Jessico Alba in Jennifer Lopez.

Ženska po imenu Tamaran, ki je od leta 2008 do 2017 delala z več slavnimi stilisti, je razkrila pikantne zgodbe, v katerih je igralke Mariso Tomei, Jessico Albo, Jennifer Lopez, Alexis Knapp in Katherine Heigl imenovala za najslabše ljudi, s katerimi je kadarkoli in kakorkoli sodelovala.

Marisa Tomei

Glede zvezdnice Marise Tomei je Tamaran povedala, da je dobitnica oskarja za film Moj bratranec Vinny vedno zamujala in se vedla zelo nesramno. Medtem ko se je Tamaran pravočasno pojavila na sestanku z igralko, ki je bil dogovorjen npr. ob 9.30, se je Marisa ob 12.30 šele zbudila, nato nadaljevala z zajtrkom (jogurt in granole) ter potem šele prišla na dogovorjeno mesto,” poroča Tamaran.

Ker je Marisa “vseeno ena mojih najljubših igralk”, ji je Tamaran “prizanesla” in ji dala oceno 5/10.

Stilistka Tamaran zvezdniško igralko Mariso Tomei opisuje kot pozno, nesramno in “zelo posebno”. Ocena: 5/10.

Katherine Heigl

“Če bi bila za leto 2020 kariera, potem je to zagotovo za Katherine Heigl. Moji prijatelji, ki so z njo delali na snemanjih in jo fotografirali, so mi rekli, da je izjemno težka in vedno besni.

Jessica Alba

Kar zadeva zvezdnico Jessico Albo, Tamaran pravi, da so njeni prijatelji, ki so delali na snemanjih, samo uporabili besedno zvezo “ni lepo“.

“Obožuje drgnjenje po obleki, se z vami igra miselne igre in to počne takrat, ko govori z vami, medtem ko se v bistvu sploh ne pogovarja z vami.” Ocena 5/10.

Jennifer Lopez

Potem so tu ljudje, ki so delali z(a) Jennifer Lopez. Razkrili so nam, da je niso smeli sploh gledati med snemanji in fotografiranjem. Ocena 5/10.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez leta 2019. Ocena: 5/10.

Alexis Knapp

Zvezdnico Pitch Perfect-a Alexis Knapp je ocenila z oceno 1/10.

»Nekateri zvezdniki vedno plačujejo, nekateri potrebujejo celo večnost za plačilo, nekateri pa preprosto ne plačajo, ker menijo, da je njihovo ime dovolj. In iz zasedbe Pitch Perfect je bila to Alexis Knapp,« je povedal Tamaran, ki je eno leto sodelovala s stilistom razvajene zvezdnice. Pomagala je pri izdelovanju Alexisine obleke za podelitev MTV Movie Awards 2015.

“To je bil eden najtežjih trenutkov… Alexis se je, medtem ko je bila oblečena v obleko, odločila, da bi bilo čudovito pojesti rezino čokoladne torte. Del torte ji je seveda padel in se stopil na obleki. Uganite, kdo je moral obleko potem očistiti!”

Tamaran je nato še razkrila, da je oblikovalec igralki Knappovi posodil nakit v vrednosti 1.300 ameriških dolarjev, ki ga je morala nositi na rdeči preprogi, a ko je prišel čas, da zvezdnica vrne nakit, se Tamaran samo nasmehne in pristavi: “Recimo, da ga kasneje ni mogla najti.

Knappova je poleg vsega želela seveda vse storitve brezplačno.

Alexis Knapp, razvajena zvezdnica, ki misli, da je zanjo vse brezplačno. Ocena: 1/10.

“Ko jo je moj šef zaprosil za plačilo, je Alexis odgovorila z: ‘A plačati ti moram?'” je povedala Tamaran.

Tudi svetla plat Hollywooda obstaja

Toda v Hollywoodu ni vse pogubno in mračno. Tamaran je seveda razkrila tudi svoje najljubše zvezdnike, med njimi igralce in igralke, kot so: Jon Stewart, George Clooney in Carrie Underwood, za katero pravi, da je “najslajša ženska na planetu” – ocena 10/10.

Carrie Underwood

Glejte, “najslajša ženska na planetu” (po oceni stilistke Tamaran). Ocena: 10/10.

“Underwoodova me je pogledala v oči in znala reči besede: hvala, prosim, in dober dan,” se je spominjala Tamaran in pohvalila tudi igralko Ariel Winter, zvezdnico serije Modern Family, ki ji je dejala,” da je pravzaprav resnično lepo dekle.”

Ariel Winter

Winterjeva je dobila le oceno 7/10, ker: “Prikrojili smo ji in jo oblekli v obleko, s katero je agencija želela, da jo fotografiramo, potem pa na koncu te obleke ni niti oblekla.”

Selena Gomez

Tamaran je igralki Seleni Gomez dala zares “bleščeče” kritike. Ocena: 10/10.

Mlada igralka Selena Gomez je dobila oceno 10/10, za katero je stilistka pojasnila, da je: “Ena najbolj profesionalnih človeških bitij v industriji. Pravzaprav Selena vas priznava in se vam zahvali za vaš čas in delo.”

 

Avtor: M.J.