Šokanten odziv mimoidočih na dojenje v javnosti!

Kako bi se vi odzvali na žensko oprsje v javnosti?

Dojenje otroka je nekaj čisto naravnega pa vendar nekatere zelo moti, da se to počne v javnosti. Zakaj?
Žensko oprsje je eden izmed najbolj atraktivnih delov ženskega telesa. Razgaljen dekolte pritegne poglede in ob tem skoraj vedno dobi pozitiven odziv. Oprsje je oprsje, razlika je samo koliko in kako ga razgališ, glede na različne okuse ljudi. Poleg tega je prizor kaj se z oprsjem počne tudi zelo občutljiva tema, kot na primer eksperiment, ki so ga izvedli v javnosti z naključnimi mimoidočimi.
dojenje
vir: google
Za socialni eksperiment so “uporabili” čudovite ženske, z različnim namenom razkazovanja oprsja. Prva je svoj dekolte in oprsje uporabila kot seks simbol in je dobila drugačen odziv od druge ženske, ki je imela malenkost razgaljeno oprsje medtem, ko je hranila svojega sina. Obe dve sta bile del javnosti in mimoidoči so se prav šokantno odzvali na naravni proces dojenja.
Žensko, ki je dojila so obtoževali, da je “njeno početje neprimerno za javnost in dobesedno nagravžno”, medtem, ko je seksi ženska dobila prijetne poglede, nekdo jo je celo ogovoril.
Zanimivo, kako so se odzvali na proces hranjena, katerega so bili tudi sami deležni ob rojstvu pri svoji mami. Je del začetka življenja, del njih in kdaj so to začeli obravnavati kot nekaj neprimernega? Kaj vse vidimo v javnosti, pa jih je zmotilo prav to, da je mamica hranila svojega sina, ker je bil lačen.
Kako pa vi gledate na to? Zapišite v komentar svoje mnenje glede dojenja v javnosti.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji