Seks roboti niso tako oddaljeni od prihodnosti in videti bodo tako, kot si boste želeli: od barve oči in glasa do velikosti in značilnosti značaja.
Seks roboti bodo natančna kopija pravih ljudi. Naj gre za dekle, vašega soseda ali neko znano osebnost, roboti bodo njihova natančna kopija. Da, imeli bodo tudi srčni utrip!
David Levy, avtor znamenite knjige “Ljubezen in seks z robotom” je dejal, da bodo seks roboti obstajali v bližnji prihodnosti.
robotka
robotka
Enkrat, ko tehnologija in celotni sistem za naročanje in proizvodnja postane prefinjen, ne boste mogli preprečiti nekdanjega partnerja, da naroči robota, ki bo videti kot vi in ima enak glas kot vi. To morate sprejeti. To je ena od stvari, ki prihaja z napredovanjem tehnologije“, je povedal za Daily Star Online.
Večina strokovnjakov meni, da bo trajalo še nekaj desetletij, dokler ne pride do tega. Trenutno so seks lutke videti že zelo realistično, vendar je to šele začetek.
Za robota, ki bo imel sintetično kožo, povezano z elektronskimi senzorji, ki jim bodo omogočili, da se odzivajo na dotik in vam bodo odgovarjali s “seksi glasom” boste odšteli 15.000 ameriških dolarjev.
robotke
robotke
Tako kot napreduje tehnologija, tako bo tudi glas bolj realen. Čeprav se “navadni” ljudje ne bodo morali braniti, če si bo kdo zaželel seks lutko podobno njim, je z znanimi osebami malo drugače. Kim Kardashian si boste lahko naročili le, če se bo zvezda strinjala s takšno idejo.
Kar malce strašljivo, kajne? Kaj pa menite vi? Zapišite v komentar! 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji