Plesni koraki policije, kot jih še niste videli!

"Bumper cars" v živo!

Bliža se čas snežnih padavin. Medtem ko v Sloveniji že nekaj časa poslušamo, kako je zimsko službo sneg presenetil, vas lahko potolažimo.

Ni tako samo pri nas. Na ulicah svetovne velesile, kot je Kanada, gre lahko hitro kaj narobe.

Tako začnejo policijski avtomobili plesati valček na cesti, za nameček pa se h valčku pridruži še posipni tovornjak. Oglejte si video prispevek!

Na podlagi Kanadske geografske lege, decembra sneg ne bi smel presenetiti njihovih zimskih služb. Pa vendar je vse mogoče.

Na svetovni splet je zanimiv posnetek objavil Williem Shepherd, ki je neverjetno dodgajanje na ulicah kanadskega Montreala pred dnevi skozi okno svoje pisarne ujel v objektiv pametnega telefona. Posnetek prikazuje prometno nesrečo, ki je trajala več ur. V nesreči pa so sodelovali vsi, ki so bili v tistem trenutku prisotni na cesti- policijsko vozilo, taksi, mestna zimska služba ter vozniki osebnih vozil.

“Veste, kaj sem slišal? Da niti eno vozilo v lasti mestnih oblasti ni imelo nameščenih zimskih pnevmatik,” se je na objavo videoposnetka odzval neki ogorčeni meščan, ki naj bi mu to informacijo zaupal eden izmed zaposlenih v mestni upravi.

Ne glede na to, ali gre za resnično informacijo ali ne, je jasno, da je bil to dan, ki si ga bodo prebivalci zapomnili za vse večne čase. Ali zaradi zmečkane pločevine ali zaradi naslajanja nad plesnimi koraki policijskega vozila, da bi varno prispelo na kraj nesreče in poznejšega trka z zimsko službo.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji