Sašo Gačnik »Svarogov« predstavlja svoj najnovejši izdelek z  naslovom NAJIN SIN. Gre za sedem in pol minutni hibrid med glasbenim videospotom in ljubezensko vojno dramo, ki se odvija na naših tleh in je postavljena v čas 2. svetovne vojne.

partizan

Vse skupaj je povezano z odlično glasbo in pretresljivo zgodbo, ki so jih Slovenci dejansko doživljali v tistem času. Epski prizori bitk se odvijajo v objemu idilične kraške vasice Volčji grad in v zasneženih hribih nad Idrijo.
Pri snemanju je sodelovala približno 120 članska ekipa.

partizan1

»Od nekdaj sem si želel igrati v partizanskem filmu in končno sem si željo tudi uresničil! Imeli smo vaške upornike, nemško specialno enoto SS, jugoslovanske partizane, nemško Wehrmacht enoto in za veliki finale še sovjetsko Rdečo armado.
Ne glede na to, da veš, da v puškah ni pravih nabojev in gre le za snemanje filma, ko enkrat začnejo okrog tebe rohneti mitraljezi in odjenjati eksplozije, adrenalin zelo naraste. In ko se 30 metrov stran pojavi še metalec plamena, vse skupaj postane zares srhljivo.« pove Sašo.

partizan2

NAJIN SIN je vsekakor inovativen vrhunski izdelek, kakršnega še ni bilo.
 Občutljivim osebam ogled filma odsvetujemo!
Sašo Gačnik »Svarogov« je verjetno edini Slovenec, ki s svojo avtorsko glasbo zelo uspešno prodira tudi na ogromno post sovjetsko tržišče.
Njegove pesmi so že zmagovale na ruskih radijskih postajah, v Ukrajini pa je bila ena izmed njegovih pesmi, ki jo poje v ruskem jeziku, celo vključena na kompilacijo »Vroči hiti poletja«.
Zato ni presenečenje, da je Sašo novi glasbeni videospot-film za aktualni singel NAJIN SIN poleg slovenske verzije posnel tudi v rusko-jezični različici. Katera izmed obeh verzij vam bo segla globlje do srca, preverite sami.
Povezava do slovenske verzije filma:

Povezava do ruske verzije filma:

Pomagajmo Sašotu in si poglejmo video ter ga VŠEKAJMO IN DELIMO z našimi prijatelji. (preko Youtube, emaila in socialnih omrežij, …), da bomo dosegli odmeven odziv v svetovnem merilu. Tako boste prispevali tudi vi svoj del k uspehu tega inovativnega slovenskega spektakla.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji