Pony kolo se vrača!

Bo lahko nadomestil starodobnika?

Prihaja nova serija retro koles pony.

Osvežena podoba, z več prestavami – v prihodnje tudi v električni različici.

Pony kolesa, so tista kolesa, s katerimi so se po slovenskih cestah kolesarji vozili v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. Kolesa bodo izdelali v podjetju GOR Kolesa. Na naše ceste pa se bodo zapeljala spomladi prihodnje leto. Družbi BTC in Gorenje, sta kupili blagovno znamko GOR Kolesa. To podjetje bo sedaj ohranjalo prepoznaven slog iz 80. let, na novi generajciji koles pony.

Rezultat iskanja slik za pony kolo

Nova serija koles na prvi pogled ostaja ravno taka kot nekoč. Edina posebnost in novost je, da bodo novodobni ponyji opremljeni s prestavami. Na izbriro pa je namreč fiksno prestavno razmerje treh ali petih prestav.

Rezultat iskanja slik za novodobna pony kolesa

Zagotavljajo, da so pri izdevali uporabili vrhunske materiale in da so izpilili ponyjevo ergonomijo.

Direktor podjetja GOR Kolesa, Rok Lesjak, napoveduje, da bodo kupcem v prihodnje ponyje ponudili tudi v električni različici.

“Ves čas bomo veliko vlagali v razvoj. Ta je ključnega pomena za obstoj dobre blagovne znamke, ki jo bomo z domiselnimi pristopi približevali uporabnikom,” je povedal direktor.

 

Upa namreč, da bo novi pony po priljubljenosti dosegel in presegel svojega predhodnika.

Rezultat iskanja slik za novodobna pony kolesa

Novodobniki so namenjeni vsem generacijam, na voljo pa je kar 28 različic. Poudarek, pri izdelavi novih koles Rog, je na kakovosti in dizajnu, ki pa sta posledica poglobljenih raziskav v preteklih mesecih.

Kolesa so trenutno dostopna le preko spleta. Spomladi pa bodo v Ljubljani odprli posebno trgovino. Naj bi se prodajala v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem. Ocenili so, da bodo na leto izdelali pet tisoč primerkov. Trenutno pa se preko spleta, cena ponyja giblje okoli 329 evrov.

Rezultat iskanja slik za novodobna pony kolesa

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji