Najbolj smešne potegavščine na SVETU!

Ker je smeh pol zdravja, naj vas nasmeje do solz!

“Počni to, pri čemer lahko postaneš kdorkoli!” je satirični moto najbolj znanega pranksterja na svetu, ki s svojimi posnetki povzroči smeh do solz.

smešne potegavščine
“Ropar” štopa za prevoz do banke
Rémi Gaillard je francoski prankster ki prenese video posnetke na YouTube. Potem ko je izgubil službo v trgovini s čevlji, je Rémi začel izkoriščati svoj prosti čas in izvajal potegavščine za javnost, jih nasmejal do solz ter marsikateremu tudi stopil na živec. Do januarja 2017 je imel njegov kanal toliko ogledov, da je pristal na 26. mestu najbolj naročenih komičnih kanalov Youtuba.
Gaillard je pridobil pozornost tudi pri francoskih medijih po izvedbi vseh vrst potegavščin. Prepričal jih je, ko se je prikazal na nogometnem igrišču v vlogi nogometnega igralca Lorienta v finalu leta 2002 Coupe de France. Vključil se je praznovanja zmagovalcev in pozdravil predsednika Francoske republike, Jacques Chiraca. Ker tudi sam rad igra nogomet je posnel vrsto videov kjer izvaja trike in pokaže sposobnosti, vključno s Brazilskim nogometašom Ronaldom.
Rémi je bil gost tudi številnih komičnih odaj po vsem svetu. Njegove “norčije” vključujejo mimoidoče, policaje, kostume za vsako priložnost in nore ideje vsakdanjega življenja, ki te pošteno nasmejejo.
Oglejte si posnetek njegovih najboljših potegavščin v letu 2016.
Delite in komentirajte, kateri vam je najbolj zabaven!

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji