Je možno, da izgledaš za več kot polovico mlajši? Liu Yelin iz Kitajske je živi dokaz.
mati
20 boredpanda.com
Mati edinca, ki skoraj nikoli ne nosi ličil, je stara 50 let vendar izgleda, kot da je v svojih dvajsetih. Ko so njune slike zaokrožile po spletu, so mislili da je punca od 22-letnega sina, saj z obrazom brez gub in super telesno formo, vedno znova preseneča javnost. “Kadarkoli sem šla po nakupih in povedala svojo starost, so me neznanci vsakič znova nadlegovali in želeli izvedeti mojo skrivnost” je povedala Liu. Verjetno pa tudi vas zanima njena skrivnost, katero je zaupala medijem.
sin
boredpanda.com
Redna telovadba in disciplina zdrave prehrane v treh desetletjih, se ji je zagotovo obrestovala. “Vsak dan plavam v jezeru in dvigujem uteži. Najraje pa plavam zunaj in pozimi”, razloži svoj ritual. Liu je preplavala Yangtse River na Kitajskem in Han River v Severni Koreji. Zanimiv podatek je tudi, da je nekoč preplavala tudi 1199 kilometrov v samo štirih urah. Impresivno kajne? Poleg plavanja v jezeru tudi zelo rada teče, boksa, pleše in še bi lahko naštevali. Redna zdrava prehrana in redna športna aktivnost jo je pripeljala do takega videza, da je marsikatera sinova oboževaka nanjo ljubosumna. Ko se v javnosti pojavta skupaj s sinom, vedno znova šokirata, da nista par, ampak mati in sin.
sin
boredpanda.com
“Super mama” Liu ima več kot 75.000 sledilcev na kitajski strani Weibo in živi po svojem življenskem motu: ”Če misliš, da ne izgledaš dobro, je to zato, ker se nisi dobro preznojil!”
Za dobro organizacijo in spremljanje svojega napredka si lahko pomagaš s planerjem, ki ga najdeš tukaj.
Spodaj pa si poglejte še živi dokaz njenega mladostnega videza na slikah:
sin
boredpanda.com
sin
boredpanda.com
sin
boredpanda.com
sin
boredpanda.com
sin
boredpanda.com

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji