Kid President praznuje 13. let!

Tudi vi mislite, da bi predsednik moral biti otrok?

Vsi vemo kakšni so otroci in kako zabavni so lahko pogovori z njimi. Predstavljajte si, kako zabavno bi šele bilo, če bi otroka imeli kar za predsednika države! Mali Kid president je postal svetovna senzacija. Med drugim pa ga je v Belo Hišo povabil tudi prejšni predsednik Združenih držav Amerike, Barack Obama.
Robby Novak, je deček, ki ga na spletu spremljajo milijoni gledalcev! Na splet objavlja videoposnetke kjer kombinira humor in navdušeno motivacijo. Deček star 13. let navdušuje cel svet, med drugim je navdušil tudi prejšnjega predsednika ZDA, Baracka Obamo.

Kid president in Barack Obama v Beli Hiši

“Vsakdo se lahko do drugega obnaša, kot da ima vsak dan rojstni dan!” – Kid President
Najraje uporablja besedo “awesome“!

Robby Novak Kid president

Modrosti, ki so posnete na vseh njegovih videoposnetkih, so plod sodelovanja med Robbyjem – Kid President in njegovim svakom Bradom. Prvi stoji pred, drugi pa za kamero. Zabavni otroški predsednik je v svojih serijah že intervjuval zvezdnike. Še vedno pa večina posnetkov nastane v Bradovi domači hiši.
Snemanja, ki so polna smeha, režira starejši Brad. Robbyju zastavlja vprašanja ali pa ga kako drugače vodi skozi kratke tematske filmčke. Malemu poredsedniku je zabava pisana na kožo, zato iprovizirane oddaje pogosto popestri s plesom. Kakorkoli že, če potrebujete sprostitev, bo video kot nalašč za vas!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji